Jump to content

Featured Replies

kukuuuuuu  :misko:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Kakav cirkus xaxaxaxaxa

ха ха антенски ботови

:lolol: i to doživesmo

Ideeeemoooooo

End ekšn

do jajaaa. veranovi botovi

ali svaka čast veranu kako je reformisao b92 na infotainment programe u tako kratkom vremenu.

Edited by Ravanelli

Nije bot u pitanju, ali nema veze. Do sada sam najviše pisao na jednom drugom forumu fokusiranom isključivo na medije, ali u poslednje vreme mi se čini da je sve manja posećenost, pa i manje informacija. Zato sam odlučio da se pridružim ovde. Imam iskustva sa forumima, pa razumem zašto ispadam bot, tako da nemam problem.

Pa tu su na drzavnim jaslama :) gde bi isao jedan Vlada Jet ? Mozda na pivo :fantom: 202 je uvek bio bljak btw...

Ne možemo se složiti. Iznenadilo me je da je 202, naročito preko Fiće Mladenovića i Marka Jankovića, pa čak i Dače Kocijana, blago cinična prema potezima aktuelne vlasti ...

A i davali su uživo kultnu Zaječarsku gitarijadu ...

ajde malo kenjaj po b92, da vidimo da nisi bot.

do jajaaa. veranovi botovi

ali svaka čast veranu kako je reformisao b92 na infotainment programe u tako kratkom vremenu.

ма деранка,не веран 

Jok, samo ću da pišem šta mislim, pa vi sami zaključite.

Ne možemo se složiti. Iznenadilo me je da je 202, naročito preko Fiće Mladenovića i Marka Jankovića, pa čak i Dače Kocijana, blago cinična prema potezima aktuelne vlasti ...

A i davali su uživo kultnu Zaječarsku gitarijadu ...

немам појма о тој благој циничности,мислио сам на музику,углавном

Što se tiče Verana, nemam šta da kažem o nekom ko sarađuje sa bivšim ministrom informisanja. 

Nije bot u pitanju, ali nema veze. Do sada sam najviše pisao na jednom drugom forumu fokusiranom isključivo na medije, ali u poslednje vreme mi se čini da je sve manja posećenost, pa i manje informacija. Zato sam odlučio da se pridružim ovde. Imam iskustva sa forumima, pa razumem zašto ispadam bot, tako da nemam problem.

Matori, dobrodošao si. Ovde su svi stalni forumaši sjajni ljudi ...