Jump to content

Featured Replies

to. i onda ona ženska trijumfalno zaključi kako su oni zadovoljni svojim mrvicama i ne treba im ništa više jer eto oće čovek od mnogo da poludi. al sve nešto u tonu šala-komika...  :isuse:

meni uopšte nije jasno šta oni hoće da budu kad porastu - da prave normalne priloge ili da se igraju neke šatro ironije.

Statler & Waldorf   :happy:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Bošković upravo izjavio da je Real sinoć uzeo španski super kup :isuse:

Odvratna praksa da se u nabrajanju koristi zapeta umesto "i" iako nije popunjen maksimalan broj karaktera za naslov

J0X2EPf.jpg

U koliko mi to ide kurac, jebo bi nekom uredničiću za to mater, familiju.

Odvratna praksa da se u nabrajanju koristi zapeta umesto "i" iako nije popunjen maksimalan broj karaktera za naslov

U koliko mi to ide kurac, jebo bi nekom uredničiću za to mater, familiju.

Copkillah, Ariel ne vole pravopis i gramatiku. sad0020.gif

e pa serem se na b92 i tekući prilog

o džudži? :D

bio bi fazon da sutra promeni ime u polumenta  :fantom:

:lolol:

Dzudzo je retard

J0X2EPf.jpg

To su te forice naučene na Bibisijevim kursevima koje su pohađale novinarske perjanice bedevedesetdvojke, iako se radi o totalnoj gluposti koja nije u duhu srpskog jezika ...

Mozda su imali problem sa prepravljanjem slova i u veliko I pa idu na siguricu sa zarezom

To su te forice naučene na Bibisijevim kursevima koje su pohađale novinarske perjanice bedevedesetdvojke, iako se radi o totalnoj gluposti koja nije u duhu srpskog jezika ...

nisi ni blizu

mozda je kineska drzavna televizija cctv vlasnik sigurnosnih kamera.

obično je tako, u svim delovima sveta gde postoje slične kamere  :D