Kampokei Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Bauk Miličića kruži devedesetdvojkom: Serena Vilijams će se za finale boriti sa Andreom Petković, koja je savladala Serenu Vilijams.
Prospero Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 "Nižnji" iz "Novgoroda": Kinzi u Nižnjem iz NovgorodaIZVOR. B92 | NĐAmeričko krilo, Tarens Kinzi (30) igraće i sledeće godine u Evrolige, jer je postigao dogovor sa ekipom Nižnjeg iz Novgoroda.
lalas Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 U bulevaru ladno gostuje neka sisata milfara "novinarka" kurira, koja analizira ovaj nesrecni slucaj ....jbt, gde je dno
Ravanelli Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 kakvo nepoznavanje situacije... "optužuju" ???!? ne znam samo da li je neko iz b92 preneo grešku bez kapaciteta da procesuira vest od tanjuga, ili je bio dovoljno talentovan da sam smisli ovu glupost Kurdi optužuju, Pentagon demantuje IZVOR: TANJUG Bagdad/Vašington -- Portparol kurdskih snaga saopštio je da su vojni avioni SAD bombardovali položaje pripadnika ekstremističke grupe Islamske države u dve oblasti na severu Iraka. Pentagon tvrdi da te informacije nisu tačne. Portparol kurdskih snaga (pešmerga) Holgard Hekmat izjavio je agenciji AFP da su američki avioni F-16 "prvo ušli u irački vazdušni prostor u okviru izviđačke misije", ali da su u četvrtak gađali položaje pripadnika Islamske države u oblastima Gver i Sindžar. Portparol Pentagona Džon Kirbi je istakao da su izveštaji o američkim vazdušnim napadima potpuno netačni. "Akcija takve vrste nije preduzeta", naveo je Kirbi na Tviteru. Hekmat je naveo da je pogođen most koji povezuje Mosul i Gver, dodajući da je sada glavna linija snabdevanja grupe Islamska država sada presečena i da su oni ostali "izolovani u Gveru, gde ih gađaju F-16". "Njujork tajms" je juče objavio da predsednik SAD Barak Obama razmatra mogućnost američkih vazdušnih napada na sunitske ekstremiste u severnom Iraku Obama razmišlja o vojnim opcijama nakon što su džihadisti iz Islamske države napali hrišćanske i Jazidi manjinske zajednice, kao i o slanju humanitarnih paketa sa hranom civilima pod opsadom, pišu američki mediji, pozivajući se na visoke zvaničnike Bele kuće. Bela kuća je, reagujući na ove izveštaje, saopštila da za probleme u Iraku "nema američkih vojnih rešenja" i da bi bilo kakva vojna akcija SAD u toj zemlji bila "veoma ograničena u obimu i svojstvena suštinskom američkom cilju i usko vezana za iračke političke reforme". Islamska država je, zajedno sa sunitskim frakcijama, u ratu sa pretežno šiitskim vladinim snagama iračkog premijera Nurija al-Malikija, kao i sa snagama "pešmerga" kurdskog autonomog regiona u zemlji. Irački verski lideri kažu da su aktivisti Islamske države naterali na beg 100.000 hrišćana, a nekoliko hiljada pripadnika drevne premuslimanske verske zajednice Jazida isterali iz grada Sindžar. http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=885880
radisa Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Jebem ti, pustili su film u udarnom terminu, gde je jedna od scena klanje deteta. Nije Solomon Kane film za 21:00 termin...
AcaRadio Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 Koliko vidim po rasporedu, u utorak će ga reprizirati u 14:00, taman uz ručak.
Joshua Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 o jebote, kako su retardirani ovi iz bulevara. prvi put sam sad odslušala nekih 5 minuta, i ubola "prilog" o vilijamsu. ono je strašno koliko su im imbecilni komentari. kursadžije obučene u zari. fuj bre.
Hella Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 (edited) o jebote, kako su retardirani ovi iz bulevara. prvi put sam sad odslušala nekih 5 minuta, i ubola "prilog" o vilijamsu. ono je strašno koliko su im imbecilni komentari. kursadžije obučene u zari. fuj bre. +1 onaj bez cvikera je glup ko kurac miloša bikovića glasno se načuđavao u fazonu ja ne mogu da shvatim eto kako nekome tako bog dao sve talenat slavu pare i on tako u depresiju droge ovo ono mislim stvarno Edited August 13, 2014 by Hella
Joshua Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 to. i onda ona ženska trijumfalno zaključi kako su oni zadovoljni svojim mrvicama i ne treba im ništa više jer eto oće čovek od mnogo da poludi. al sve nešto u tonu šala-komika... meni uopšte nije jasno šta oni hoće da budu kad porastu - da prave normalne priloge ili da se igraju neke šatro ironije.
Sestre Bronte Posted August 13, 2014 Posted August 13, 2014 meni su ponekad smešni koliko nisu smešni, doduše ne zakačim često bulevar
Recommended Posts