Jump to content

Featured Replies

Dobro sad nemojmo preterivati...Bio je on i urednik radija kada je sve to islo dodjavola...Prosto je sad osetio na svojoj kozi ono sto je gledao da se drugima desava...

Baš si (zlo)pamtilo. :lolol:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Baš si (zlo)pamtilo. :lolol:

Kazes kao da je to nesto lose?

Ogradio sam se, tj. zagradio.

• 2 weeks later...

Igor Brakus vodiće "Brakus od 2 do 4" na Radio Laguni ...

Šefovi kabineta ministara najčešće su nepoznati široj javnosti, a neretko se za njih priča da se radi o veoma moćnim ljudima iz senke. Oni raspolažu svim informacijama kojima brifuju svoje šefove i povezuju rad svih njegovih saradnika.
  • 2 weeks later...

2abQbZV.png

49-5.jpg

on da rađa, ona da brani

on da rađa, ona da brani

UsdOUlC.jpg

Reporter B92 kaže da ljude evakuišu iz poplavljenih područja i TOVARE u kamione ...

gde ,na tv?tamo vise nema reportera,kao jeftinije je da ih usluzno zadovoljava nina (sisa) media...

gde ,na tv?tamo vise nema reportera,kao jeftinije je da ih usluzno zadovoljava nina (sisa) media...

Jedini koji je kao reporter u redakciji je Darko Jeftic, mislim da je dobar ali mozda mu se omaklo...

Pa jbm mu mater...Gost kod Tanje glumac Zarko Lazic...Neopevana fukara...Po cemu je on jbte relevantan!Osecam da su ga ugurali u studio dok je Tanja otisla po casu vode...

Joj, Tanja..s onolikim očima..ljubav ( a mislim na segs)

• 3 weeks later...

Moderacija :)

milos.png

dobro je. zvezdice su spasile stvar.