Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

kesic jebe kevu sa kristijanom i mikrofonom

Posted

Igor Brakus:

"17.04.2014. poslednji dan mog otkaznog roka na RTV B92, nakon što sam dao otkaz ovoj medijskoj kući. Zbog nezainteresovanosti menadžmenta radija B92 da nastavim sa svojom autorskom emisijom "Brakus od 3 do 5" (uslovljen sam da moji saradnici, Dusan BaukNikola GregovicAleksandar Bekan Todorović, Koki više nisu neophodni u tom programu ili bar veći deo njih i da bi bilo poželjno da, za svoju platu, u novom formatu radija sam dižem reglere i najavljujem pesme i govorim kakvo je vreme na svoj autorski način) i neformalne telefonske ponude da, za svoju platu, budem jedan od voditelja emisije "Bulevar", doneo sam odluku da, zbog degradacije sebe kao autora, napustim svoju matičnu kuću nakon 20 godina rada i izadjem, kao autorska ličnost, na tržište, jer se nadam, da negde, u nekoj varijanti normalnog radijskog ili televizijskog programa, koji popularizuje urbanu i kulturnu varijantu ima mesta za moje saradnike i za mene."

Posted

Očekivano ... Od B92 ostalo je samo ime. A i to će uskoro da promene ...

Posted

i tih 20 godina je previse ,realno

Posted (edited)

Otišao je Klipan u pudingu, ostali su samo klipani ...

Srbija postaje bezbojna - svi će isto da misle, isto da izgledaju, mediji će se razlikovati samo po imenima ...

Tačno je da je Brakus već duže vreme bio neinventivan, pa i dosadan, ali on je bio simbol, ona poveznica nas sa onom starom B92, oazom slobode, gejzirom kreativnih ideja, lučonošom avangardnog svetonazora ...

Edited by stoka
Posted

Ma sve si u pravu ali ja cu stari b92 pamtiti po necem drugom a ne po Brakusu.Cak i da nije na delu to profitno unifikovanje medija ne razumem taj zal za mlados.Problem je sto se nista/niko nov ne pojavljuje a da je vredan paznje.Mediji su davno izgubili nevinost ili mi to tako samo tripujemo.Mozda te nevinosti nije nikad ni bilo...

Posted

Tačno je da je Brakus već duže vreme bio neinventivan, pa i dosadan, ali on je bio simbol, ona poveznica nas sa onom starom B92, oazom slobode, gejzirom kreativnih ideja, lučonošom avangardnog svetonazora ...

I ti bi bio i neinventivan i dosadan da od tebe traže svaki dan da budeš duhovit i zanimljiv. To malo kome može da polazi za rukom, pogotovo u tom formatu emisije. 

Posted

I Pajtonovci da su morali svaki radni dan imati emisiju, potrosili bi se i postali neinvetivni i dosadni... i jos da vode Bulevar

Posted

oni ladno puškom teraju u taj bulevar. ako ne ide, ubijte emisiju, nemojte da metastazira u nove termine, kad su i oni postojeći bili užasni. bolje da puštaju spotove, nego ono dvoje u 5 i bolje da puštaju spotove nego ono troje u ponoć

bar je jasnije što uopšte postoji emisija - ne plaćaju voditelje.

Posted

Btw, osećam da im je taj bulevar gledaniji od svega.

A neću da lažem, biće lepo ne čuti onaj brakusov izveštačen glas neko vreme. :)

Posted (edited)

A neću da lažem, biće lepo ne čuti onaj brakusov izveštačen glas neko vreme. :)

Onaj stih iz narodne pesme kaže, parafraziram: Drumovi će poželeti Turaka, ali Turaka biti neće ...

Edited by stoka
Posted

Srbija postaje bezbojna - svi će isto da misle, isto da izgledaju, mediji će se razlikovati samo po imenima ...

tu apsolutno pratimo svetske trendove

Posted

oni ladno puškom teraju u taj bulevar. ako ne ide, ubijte emisiju, nemojte da metastazira u nove termine, kad su i oni postojeći bili užasni. bolje da puštaju spotove, nego ono dvoje u 5 i bolje da puštaju spotove nego ono troje u ponoć

bar je jasnije što uopšte postoji emisija - ne plaćaju voditelje.

A odakle ti da ih ne placaju?