Jump to content

Featured Replies

Karlo krenuo umedijsku ofanzivu. Imas na topiku o imitacijams lajfstajla njegov uradak na temu farelove happiness

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

?

Nisam bas siguran da su gospoda u Nionu u zvanicnom saopstenju stavili bas ovakvu formulaciju.

Bravo za haljin(ic)u Nine Kolundzije!

Sledeci put u bikiniju... :naughty:

Odlična bila haljinica, dekolte vrhunski

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Ja sam u šoku.

Pics or gtfo.

:fantom:

kolundzija.jpg

Neprijatnost protutnjala etrom, 39% hardened...

Dobra joj je i faca, treba nositi to po ceo dan.

OTKRIVEN PAKLENI PLAN! Svaki put kad Željko Mitrović napravi novi Pink kanal, B92 će dodeliti još jedan termin "Bulevaru"!

veljko lalić cigan sigurno gotivi bulevar   :fantom:

nemoj da vas mrzi da pogledate

Posle žučne rasprave, muž i sin izbacili ženu kroz prozor. Bulevar B92 bio je na licu mesta i pričao sa komšijama.

http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=1650&yyyy=2014&mm=02&dd=21&nav_id=815048

uh, al bih ih išamaro za ovo!!!

ha ha, reci nešto smešno za jutjub cigane: 'kuda treba žena da izazi a da nije kroz prozor?'