Jump to content

Featured Replies

ajoj :(kako ću sada radit chores poKući?

• 2 weeks later...
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

:lol:Gle iznenađenja...

1782006_458979100895073_243587946_n.jpg

neki čobani budale

Pičkice ne smeju da dođu u NBG, radiće iz NS :ph34r:send from WC šolja by BVK

neka, da vojvodjani™ posle ne kukaju kako smo im sve oteli

A, sad sam skapirao ko je bar jedan.edip - jel' to znači da b92 samo preuzima emisiju as radija, tj. tali se sa as radijom za emisiju? Ako je tako onda stvarno :ph34r:

Edited by kobni zelaya

ne, ne rade oni više tamo

kad počinju?

U 6 ujutru

:Jova:

se ova 2 mentola dare-mare i dalje furaju kao da su politički disidenti? :lol:

Edited by Ravanelli

da, zrtve cenzure :isuse: onako britkog humora i opasnog, prevratnickog duha, pravi herojihocu svoj deo od 'uzbudilnika' jer sam u onoj online anketi na pitanje koju jos stanicu slusam slagala da je to 'as' i koju emisiju na tom radiju napisah 'uzbudilnik'.* slagah, (ujutru) ne slusam radio*ili je bilo 'koju biste emisiju hteli da slusate na radiju B92'a na pitanja o 'mentalnom razgibavanju' odgovarala - sve najgore

Edited by InvisibleLight

ali sad kad postanu globalno popularni u celoj Srbiji..pa nece se moci odbraniti od obozavateljki..to je ... sve planski radio,isao je i u teretanu i sve ..

Edited by Hamlet Strašni
uklonjene rl reference