Jump to content

Featured Replies

Znao sam da nije trebalo da pominjem Koštunicu... Već je bilo dosta rasprave na drugoj temi o tome i verovatno bi mi bilo bolje da kopam tamo nego da čačkam mečku :-S

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Ti ćeš da mi spuštaš, a meni će da brišu replike?

Razgibavanje je skinuto sa programa, ali se emituje NG specijal :blink:

a sto ne bi moglo :lolol:nego sam malo gvirio na tviter ovih careva, pa ludilo je kako je to bahato i primitivno. kacim screenshotove kad stignem.

meni se noćas slošilo tokom 24 minuta zbog učešća sergeja trifunovića.

meni se noćas slošilo tokom 24 minuta zbog učešća sergeja trifunovića.
pa gde ga nadje na samo 24 minuta, on je sinoc imao 1 show apsolutne negledljivosti, samo ne mogu da se setim gde.

Gospodja i ja bas zakljucismo sinoc da je bas bilo simpa dok nije seo Sergej tj. ta neka prva polovina emisije.

pa gde ga nadje na samo 24 minuta, on je sinoc imao 1 show apsolutne negledljivosti, samo ne mogu da se setim gde.
Na RTV Big Sergej...transfer neprijatnosti....

vratija se šime:Hail:

vratija se šime:Hail:
Imao sam prikazanje juce na ulici ....Pa rekoh vreme je....

Stravično: rastura se prva postava emisije "Bulevar" na TV B92 - Beleslin prelazi na TV Novu ...

kako su napravili tv novogodišnju crno-belu poruku, svaka im čast. svi izgledaju kao da imaju po dvesta godina i da im nešto nije u redu sa glavama...

Stravično: rastura se prva postava emisije "Bulevar" na TV B92 - Beleslin prelazi na TV Novu ...
Bice to nenadoknadiv gubitak za ovu opustenu i nadasve duhovitu emisiju...
kum728x901.jpg:Hail: Bravo za filmski program! :Hail:

Celu Trilogiju su emitovali prosle godine i to 2 i vise puta.