December 30, 201311 yr Znao sam da nije trebalo da pominjem Koštunicu... Već je bilo dosta rasprave na drugoj temi o tome i verovatno bi mi bilo bolje da kopam tamo nego da čačkam mečku :-S
December 31, 201311 yr a sto ne bi moglo nego sam malo gvirio na tviter ovih careva, pa ludilo je kako je to bahato i primitivno. kacim screenshotove kad stignem.
January 1, 201411 yr meni se noćas slošilo tokom 24 minuta zbog učešća sergeja trifunovića.pa gde ga nadje na samo 24 minuta, on je sinoc imao 1 show apsolutne negledljivosti, samo ne mogu da se setim gde.
January 1, 201411 yr Gospodja i ja bas zakljucismo sinoc da je bas bilo simpa dok nije seo Sergej tj. ta neka prva polovina emisije.
January 1, 201411 yr pa gde ga nadje na samo 24 minuta, on je sinoc imao 1 show apsolutne negledljivosti, samo ne mogu da se setim gde.Na RTV Big Sergej...transfer neprijatnosti....
January 2, 201411 yr vratija se šime:Hail:Imao sam prikazanje juce na ulici ....Pa rekoh vreme je....
January 5, 201411 yr Stravično: rastura se prva postava emisije "Bulevar" na TV B92 - Beleslin prelazi na TV Novu ...
January 5, 201411 yr kako su napravili tv novogodišnju crno-belu poruku, svaka im čast. svi izgledaju kao da imaju po dvesta godina i da im nešto nije u redu sa glavama...
January 6, 201411 yr Stravično: rastura se prva postava emisije "Bulevar" na TV B92 - Beleslin prelazi na TV Novu ...Bice to nenadoknadiv gubitak za ovu opustenu i nadasve duhovitu emisiju...