Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Eh, sto ti je Evropa. Ovde kad das glas Kurcu, glas ti se ne racuna i jos te pljuju Bota, Teofil, Hella,...

Posted

u bulevaru izvestaj sa zurke koju je organizovao informer :isuse:

Posted (edited)

Uživo: Srbija smanjila deficitIZVOR. B92 | AKRukometašice Srbije igraju protiv Brazila finalni meč Svetskog prvenstva u prepunoj beogradskoj Areni. Brazil vodi posle prvog poluvremena 13:11.
<_< Edited by Nesh
Posted

Ukinuše ona dva govnara iz jutarnjeg programa i sada kukaju kako su žrtve cenzure i medijskog mraka, pri tome preskačući činjenicu da se ukidaju i ostale autorske emisije na radiju.Mislim da su njih dvojica najniža tačka radija B92 u istoriji, pa sve i da su cenzurisani, to bi bila divna vest.

Posted

Mentolno razjebavanje ukinuto? :mellow:Super! A šta su uradili?

Posted

koliko je ovo tacno da se ja i KC slozimo oko necegagde kukaju, molicu, vrlo rado bih otisao tamo da ih zapisam i polijem kofom svinjskog izmeta

Posted

imali su saljivu emisiju na temu svadbe PPV. kakva kolosalna korist od sveopste cenzure u srbiji!

Posted (edited)
gde kukaju, molicu
@razgibavanje :lol:ScottTenormanMustDie30.gifedit:
imali su saljivu emisiju na temu svadbe PPV.
U međuvremenu i ja skontao sa twittera... Ništa, ništa, sam pao, sam se ubio! Edited by Oxymoron
Posted

Kako ništa? Pa veći je problem kad se govna ukidaju. To muti stvar i razblažuje očito.

Posted

idealno. bonus uzivanje je ti sto im fanovi predlazu da napuste b92 i odu na fokus :D

Posted

Čekaj.. Nikom ne smeta što se zatvaraju (pa makar i) dvorske lude?

Posted

Uskoro novi Veliki burazerSent from my GT-N7100 using Tapatalk

Posted (edited)

@ion,pa tako to ide u srbiji, ovde nije bilo ni komunista ni jevreja za zatvaranje. bilo je samo dvorskih luda.

Edited by Bane5
Posted
Čekaj.. Nikom ne smeta što se zatvaraju (pa makar i) dvorske lude?
meni smeta što se zatvaraju tek tako.trebalo ih je i umlatiti prethodno.
Posted
idealno. bonus uzivanje je ti sto im fanovi predlazu da napuste b92 i odu na fokus :D
zar nisu i dosli sa nekog slicnog sabanskog radija na 92?