Jump to content

Featured Replies

Eh, sto ti je Evropa. Ovde kad das glas Kurcu, glas ti se ne racuna i jos te pljuju Bota, Teofil, Hella,...

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

u bulevaru izvestaj sa zurke koju je organizovao informer :isuse:

Uživo: Srbija smanjila deficitIZVOR. B92 | AKRukometašice Srbije igraju protiv Brazila finalni meč Svetskog prvenstva u prepunoj beogradskoj Areni. Brazil vodi posle prvog poluvremena 13:11.
<_<

Edited by Nesh

Ukinuše ona dva govnara iz jutarnjeg programa i sada kukaju kako su žrtve cenzure i medijskog mraka, pri tome preskačući činjenicu da se ukidaju i ostale autorske emisije na radiju.Mislim da su njih dvojica najniža tačka radija B92 u istoriji, pa sve i da su cenzurisani, to bi bila divna vest.

Mentolno razjebavanje ukinuto? :mellow:Super! A šta su uradili?

koliko je ovo tacno da se ja i KC slozimo oko necegagde kukaju, molicu, vrlo rado bih otisao tamo da ih zapisam i polijem kofom svinjskog izmeta

imali su saljivu emisiju na temu svadbe PPV. kakva kolosalna korist od sveopste cenzure u srbiji!

On 26. 12. 2013. at 0:39, gazza1 said:
gde kukaju, molicu
@razgibavanje :lol:ScottTenormanMustDie30.gifedit:
  On 26. 12. 2013. at 0:40, gazza1 said:
imali su saljivu emisiju na temu svadbe PPV.
U međuvremenu i ja skontao sa twittera... Ništa, ništa, sam pao, sam se ubio!

Edited by Oxymoron

Kako ništa? Pa veći je problem kad se govna ukidaju. To muti stvar i razblažuje očito.

idealno. bonus uzivanje je ti sto im fanovi predlazu da napuste b92 i odu na fokus :D

Čekaj.. Nikom ne smeta što se zatvaraju (pa makar i) dvorske lude?

Uskoro novi Veliki burazerSent from my GT-N7100 using Tapatalk

@ion,pa tako to ide u srbiji, ovde nije bilo ni komunista ni jevreja za zatvaranje. bilo je samo dvorskih luda.

Edited by Bane5

On 26. 12. 2013. at 7:30, ion said:
Čekaj.. Nikom ne smeta što se zatvaraju (pa makar i) dvorske lude?
meni smeta što se zatvaraju tek tako.trebalo ih je i umlatiti prethodno.
  On 26. 12. 2013. at 0:54, pavllle said:
idealno. bonus uzivanje je ti sto im fanovi predlazu da napuste b92 i odu na fokus :D
zar nisu i dosli sa nekog slicnog sabanskog radija na 92?