Jump to content

Featured Replies

Bane Trifunović opet nešto glumi Udruženje za zaštitu insekata 'Bogomoljka' Hrvati spasili gejeve bračnog pakla :D

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

http://www.b92.net/serije/Dvoumila sam se da li ovo da stavim na ovaj topik ili na dnevni tupan.Kakav idiotski koncept :isuse:I nazvati ponuđeno najboljim svetskim serijama :isuse:
Kontam ja kako razmišljaju, ali ponuditi Alkatraz koji je ukinut posle prve sezone :isuse:

Pracenje vesti na sajtu postaje kao test za mensu. Odgonetnite sta se htelo da kaze:

Bugarska, koja je postala članica EU 2007. zajedno sa Rumunijom, ima BDP po glavi stanovnika od 47 evra, a Rumunija je druga najsiromašnija zemlja Unije sa prosekom od 50 evra.
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2013&mm=12&dd=12&nav_id=788476

nikad niste zadovoljni, ustedite $20 za placanje lumosity sajta za bildovanje inteligencije i opet se zalite.

Kesić se vratio lošosti :(

+1ni biljka nije pomogla

dosta ce me zabrinuti potencijalni susret hrvatske ministarke i austrijskog ministra u zagrebu, mozda bude naslov "pusicka primila kurca"tm76.png

ili ne daj boze da uradi nesto za nas pa da moramo da mu se zahvaljujemo

Toma Nikolic primio Kurca...Vucic se sreo sa Kurcom...Dacic Kurcu otpevao himnu..Da ih vidim da ovo objave kad se desi..

image.jpg

Mrzi te da pogledaš bar dva posta iznad?

valjda je hteo da pokaže da su promenili naslov nakon inicijalne duhovitosti.

okacio je promenjeni naslov

Izvinjavam se.

Dacic svirao Kurcu? hm. Ja bih glasao za tog Kurca, samo zajebancije radi, da ga držim u službi dokle god je živ :-)