Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
jel znate kako se uteruje dug?isto kao i kratak.salu na stranu, insajder je jedino sto valja na b92. u stvari ne samo tamo nego i u celoj srbiji.
Posted

jeo sam govna, dobar je kesic.

Posted

Sinoc sam videla u vestima prilog o tome, presela mi vecera. Kazu ljudi nece azilante jer se plase za svoju bezbednost, jer to nije normalno i neka idu gde hoce samo ne ovde. Ja bih samo pitala sve njih kuda bi oni krenuli da, ne daj bobe, moraju da beze sa svojih ognjista?! :frust:

Posted

najveci broj njih, kao uostalom i svako od nas, ima bar nekog ko je bezao sa ognjista. nista, vratice im se to. ne mozes da uskratis pomoc nekome ko gladuje i smrzava se, a da to ne ostane bez posledica.

Posted
nista, vratice im se to. ne mozes da uskratis pomoc nekome ko gladuje i smrzava se, a da to ne ostane bez posledica.
garantuješ ko kakva žena. kako će im se to vratiti, oće da gore u paklu?
Posted

jok, to obično biva već na ovom svetu, ljudi koji ogreznu u malograđanski sebičluk obično crkavaju sami i jadni.

Posted
najveci broj njih, kao uostalom i svako od nas, ima bar nekog ko je bezao sa ognjista.
+1. inače ne razumem toliko strah od stranaca, ali kod nas je to potpuno neverovatno.na primer, pola moje rodbine je izbeglo iz bosne i hrvatske. neke su primili u danskoj i irskoj, a neke su vratili iz norveške (jer su prekasno otišli, ali nema veze). kada bi pričao sa rodbinom koja je uvek bila u srbiji, sigurno bi dobar deo njih našao opravdanje za ovakvo ponašanje ovih "ljudi", a istovremeno bi pljuvali norvešku što nije primila ujaka.jezivo smo društvo
Posted

Koliko meni sećanje doseže sve je počelo tamo negde 2003. ili tu negde kada su se prvi put organizovali u Borči da spreče doseljavanje Roma sa gazele. Vlast je tada popustila pred ksenofobima i rasistima. Ostalo je istorija.

Posted
Nije to ništa novo, utisak je ne da moderacija ne postoji, već da moderatori svesno puštaju ovakve komentare ... To je nedavno posebno došlo do izražaja u komentarima na vesti o Šimuniću gde je sve vrcalo od rasističkih komentara ...Ali opušteno, dobro je to ... Komentari na vesti treba da budu ogledalo mentalnog stanja nacije ...
Posted (edited)

Dačić: Budžet nisu potemkinova sela"Ovaj budžet nisu potemkinova sela.Nepismenost i neobrazovanost. Još kad se udruže sa slugeranjstvom, dobitna kombinacija.

Edited by beatakeshi
Posted

Le cable coaxielle. Izliv te vodurine u mozak. Bijednici.

Posted

Skinut sa B92 odlukom menadžmenta, skinut sa Monda odlukom Telekoma. Ok u čemu je fora?

Posted

Zato se na fejsu širi kao požar. Ovo će biti velika priča. I dobra priča. Lepo je videti duboko uteran kurac u Kurir.