Patty Lee Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 sinoc sam uhvatila samo kraj kesicevog dejli showa (iz one prethodne samo deo sa zaharijem), gost je bio marcelo i bilo je onako, prilicno nesmesno.ne znam da l je do toga sto je marcelo onako, prilicno neduhovit ili je nesto drugo u pitanju.
copkillah Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Čovek je javno ismevao nacionaliste, meni to dovoljno.
Lezilebovich Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 Čovek je javno ismevao nacionaliste, meni to dovoljno.+1000. To Marčelovo i nije trebalo da bude duhovito.
Hella Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) prilicno neduhovit ili je nesto drugo u pitanju http://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A Edited November 11, 2013 by Hella
Patty Lee Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 To Marčelovo i nije trebalo da bude duhovito.nego sta, informativno?moze biti i da me je stjuart razmazio. cak i kada rade intervju sa potpuno ozbiljnim ljudima, bude makar zabavno. o kolberu da ni ne pricam.da budem postena, marcelo mi je blago naporan, pa je mozda i to doprinelo utisku. + samo taj deo sam gledala, ne znam kakvo je to zajebavanje nacosa i joksimovica sto pominjete.
Patty Lee Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 (edited) dupli Edited November 11, 2013 by Patty Lee
copkillah Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 da budem postena, marcelo mi je blago naporan, pa je mozda i to doprinelo utisku. + samo taj deo sam gledala, ne znam kakvo je to zajebavanje nacosa i joksimovica sto pominjete. Ako bismo cepidlačili, deo sa nabrajanjem je uzeo od Ali G-ja :)
Кристофер Лумумбо Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 novinarka docekuje nika slotera na aerodromu i poklanja mu ajvar.
stoka Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Bolje da mu je poklonila sebe. Verovatno ne bi napravio tako kiselu facu kao kad je otvorio teglu ajvara ...
Filipenko Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 (edited) Fizički je bolno gledati ljude poput radio voditelja Dragana Ilića kako gostuju bilo gde. Od takvih ljudi kao što su tzv. Ilić ili tzv. Istok Pavlović, koji reklamiraju stanove u Belvilu ili otrovnu hranu za ološ, protuve i fukaru poput Miškovića, Beka ili Kostića, odmah mi se prevrne stomak. Organski ih ne podnosim.edit: obrisah deo o dokazanoj mafijašici i jatačici™ zemunskog klana i poređenje sa njom i njenim zanatom, prošli put se tražilo da me se banuje zbog toga, mada kapiram da će se opet naći simpatizer gore navedenih spodoba koji će kukati i tražiti intervenciju moderacije u tom smislu. Edited November 12, 2013 by Filipenko
Lezilebovich Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 nego sta, informativno?moze biti i da me je stjuart razmazio. cak i kada rade intervju sa potpuno ozbiljnim ljudima, bude makar zabavno. o kolberu da ni ne pricam.da budem postena, marcelo mi je blago naporan, pa je mozda i to doprinelo utisku. + samo taj deo sam gledala, ne znam kakvo je to zajebavanje nacosa i joksimovica sto pominjete.izvini, ja sam debil. nisami ni gledao emisiju, video sam sam ovaj klip i pomislio da je to to, a verovatno nijehttp://www.youtube.com/watch?v=qc41KAFfwwQ
ducca Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Pokusaji duhovitosti i spontanosti voditelja Bulevara su bolno neprijatni.
Patty Lee Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 @lezilebovichne, ne, to je pusteno kasnije, nakon odjave.marcelo ima tu novu stvar pa ga pustili da zaposedne studio u cilju promocije.mislim... nisam ni odslusala. ali pre toga je bio (otprilike) desetominutni intervju gde je objasnjavao (izmedju ostalog i) kako se postaje huligan (pesma je o tome, pa...).
Lezilebovich Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Moram da pitam, jer sam možda nesposoban da prepoznam ironiju, šalu i komiku.Ovo Brakusova Jeste svejedno ( ili Jeste, sve je dno) je zajebancija ?Slušao sam ga jutros na radiju i pričao je o skupljanju potpisa, o tome kako je nezadovoljan i tako to. Stekao sam utisak da se zajebava, ali da stvarno planira da izađe na neke izbore.
Recommended Posts