Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
+1
A vi tamo u šumi malo sredite prostorije!Dolaze vam "rođaci iz grada" ;-) .Red je da ih lepo dočekate!Poslato sa WC šolje by BVK
Posted

dolaze gosti već dve godine, ali nikako da stignu:(

Posted

Gleda li iko "According to Jim" ? Serija je dobra gledati je vikendom, neka vrsta porodicnog humora. Voleo bih da posle ove serije ako su u mogucnosti puste: Full House, Seinfeld, The Middle, Suburgatory.

Posted

jel ciljash na kejt ili na grud. izjasni se -_-

Posted

24 minuta sa Zoranom Kesićemjbg, šta znam, meni i nije lošehiglight za sada Đokovići i Dodik na ''rođendanu'' SNS, a zatim njihovi snimci iz Tadićeve kampanjea zatim reportaža sa sajma knjiga kad pita nekog popa je li grijeh ukrasti bibliju...

Posted
24 minuta sa Zoranom Kesićemjbg, šta znam, meni i nije lošehiglight za sada Đokovići i Dodik na ''rođendanu'' SNS, a zatim njihovi snimci iz Tadićeve kampanjea zatim reportaža sa sajma knjiga kad pita nekog popa je li grijeh ukrasti bibliju...
Tipičan Kesić - ispuca sve svoje adute u prvim emisijama, valjda se nada nekom šeringu i rejtingu ... A posle sklizne u sivilo jer jednostavno nije on taj kapacitet da drži kreativni nivo ...
Posted

Užasno me iritiraju pristojni ljudi svojom neprirodnošću i sputanošću.

Posted (edited)
nakon par meseci, psiholog aleksandar dimitrijevic ponovo u kaziprstu. i opet odlican.http://www.youtube.com/watch?v=tKaOnV7ouJ8
Još jedan pronalazač rupe na saksiji: Ne moraš da imaš diplomu psihića da bi zaključio da je raspad sistema vrednosti uzrok svim pizdarijama u društvu ...Način oblačenja (šarena karirana košulja) govori o čoveku koji infantilno odbija da odraste (odrasli ljudi nose jednobojne košulje decentnih boja, eventualno i kravatu i sako), a bradica odsustvo muškog samopouzdanja ... Edited by stoka
Posted
Način oblačenja (šarena karirana košulja) govori o čoveku koji infantilno odbija da odraste (odrasli ljudi nose jednobojne košulje decentnih boja, eventualno i kravatu i sako), a bradica odsustvo muškog samopouzdanja ...
stoka zna znanje. :)
Posted

stoka nema pojma. Ali, izmišljam rupu na saksiji....