October 25, 201311 yr +1A vi tamo u šumi malo sredite prostorije!Dolaze vam "rođaci iz grada" ;-) .Red je da ih lepo dočekate!Poslato sa WC šolje by BVK
October 26, 201311 yr Gleda li iko "According to Jim" ? Serija je dobra gledati je vikendom, neka vrsta porodicnog humora. Voleo bih da posle ove serije ako su u mogucnosti puste: Full House, Seinfeld, The Middle, Suburgatory.
October 27, 201311 yr 24 minuta sa Zoranom Kesićemjbg, šta znam, meni i nije lošehiglight za sada Đokovići i Dodik na ''rođendanu'' SNS, a zatim njihovi snimci iz Tadićeve kampanjea zatim reportaža sa sajma knjiga kad pita nekog popa je li grijeh ukrasti bibliju...
October 27, 201311 yr 24 minuta sa Zoranom Kesićemjbg, šta znam, meni i nije lošehiglight za sada Đokovići i Dodik na ''rođendanu'' SNS, a zatim njihovi snimci iz Tadićeve kampanjea zatim reportaža sa sajma knjiga kad pita nekog popa je li grijeh ukrasti bibliju...Tipičan Kesić - ispuca sve svoje adute u prvim emisijama, valjda se nada nekom šeringu i rejtingu ... A posle sklizne u sivilo jer jednostavno nije on taj kapacitet da drži kreativni nivo ...
October 28, 201311 yr nakon par meseci, psiholog aleksandar dimitrijevic ponovo u kaziprstu. i opet odlican.http://www.youtube.com/watch?v=tKaOnV7ouJ8 Edited October 28, 201311 yr by Takeshi
October 28, 201311 yr nakon par meseci, psiholog aleksandar dimitrijevic ponovo u kaziprstu. i opet odlican.http://www.youtube.com/watch?v=tKaOnV7ouJ8 Još jedan pronalazač rupe na saksiji: Ne moraš da imaš diplomu psihića da bi zaključio da je raspad sistema vrednosti uzrok svim pizdarijama u društvu ...Način oblačenja (šarena karirana košulja) govori o čoveku koji infantilno odbija da odraste (odrasli ljudi nose jednobojne košulje decentnih boja, eventualno i kravatu i sako), a bradica odsustvo muškog samopouzdanja ... Edited October 28, 201311 yr by stoka
October 28, 201311 yr Način oblačenja (šarena karirana košulja) govori o čoveku koji infantilno odbija da odraste (odrasli ljudi nose jednobojne košulje decentnih boja, eventualno i kravatu i sako), a bradica odsustvo muškog samopouzdanja ...stoka zna znanje. :)