Frank Pembleton Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 +1A vi tamo u šumi malo sredite prostorije!Dolaze vam "rođaci iz grada" ;-) .Red je da ih lepo dočekate!Poslato sa WC šolje by BVK
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 dolaze gosti već dve godine, ali nikako da stignu:(
DrIlic Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Gleda li iko "According to Jim" ? Serija je dobra gledati je vikendom, neka vrsta porodicnog humora. Voleo bih da posle ove serije ako su u mogucnosti puste: Full House, Seinfeld, The Middle, Suburgatory.
gospa buba Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 jel ciljash na kejt ili na grud. izjasni se -_-
colonelo Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 24 minuta sa Zoranom Kesićemjbg, šta znam, meni i nije lošehiglight za sada Đokovići i Dodik na ''rođendanu'' SNS, a zatim njihovi snimci iz Tadićeve kampanjea zatim reportaža sa sajma knjiga kad pita nekog popa je li grijeh ukrasti bibliju...
stoka Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 24 minuta sa Zoranom Kesićemjbg, šta znam, meni i nije lošehiglight za sada Đokovići i Dodik na ''rođendanu'' SNS, a zatim njihovi snimci iz Tadićeve kampanjea zatim reportaža sa sajma knjiga kad pita nekog popa je li grijeh ukrasti bibliju...Tipičan Kesić - ispuca sve svoje adute u prvim emisijama, valjda se nada nekom šeringu i rejtingu ... A posle sklizne u sivilo jer jednostavno nije on taj kapacitet da drži kreativni nivo ...
Takeshi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) nakon par meseci, psiholog aleksandar dimitrijevic ponovo u kaziprstu. i opet odlican.http://www.youtube.com/watch?v=tKaOnV7ouJ8 Edited October 28, 2013 by Takeshi
Filipenko Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Užasno me iritiraju pristojni ljudi svojom neprirodnošću i sputanošću.
stoka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) nakon par meseci, psiholog aleksandar dimitrijevic ponovo u kaziprstu. i opet odlican.http://www.youtube.com/watch?v=tKaOnV7ouJ8 Još jedan pronalazač rupe na saksiji: Ne moraš da imaš diplomu psihića da bi zaključio da je raspad sistema vrednosti uzrok svim pizdarijama u društvu ...Način oblačenja (šarena karirana košulja) govori o čoveku koji infantilno odbija da odraste (odrasli ljudi nose jednobojne košulje decentnih boja, eventualno i kravatu i sako), a bradica odsustvo muškog samopouzdanja ... Edited October 28, 2013 by stoka
Hella Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Način oblačenja (šarena karirana košulja) govori o čoveku koji infantilno odbija da odraste (odrasli ljudi nose jednobojne košulje decentnih boja, eventualno i kravatu i sako), a bradica odsustvo muškog samopouzdanja ...stoka zna znanje. :)
kobni zelaya Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 stoka nema pojma. Ali, izmišljam rupu na saksiji....
Recommended Posts