Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

ovo je ipak vrh debilizmahttp://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=272&yyyy=2013&mm=09&dd=29&nav_id=759318

Posted

Evo Biljana kod Trninićke.Idemooo zeme ovo-ono.Pišaj po sirotinji!Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

au brate. jad i beda duha. slavko beleslin u bulevaru. na sta je spao b92. strasno.

Posted (edited)
:frust: :isuse:Neprijatno mi je da gledam B92.Po prvi put. :cry: Edited by bokki
Posted

Hoću sat vremena života nazad!Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Samo da prijavim naslov sa sajta danas: "Osvojite ga čuperkom!"

Posted
:wub: za Biljanu. Sjajna!
Razočarala me jer ju je voditeljka predstavila kao dramaturga, a ne kao dramaturškinju, i ona je trebalo odmah da ustane i napusti studio ...
Posted

Da li je ikad insistirala na "dramaturskinja"? U gimnaziji sam imao profesorku (odnosno profesora) knjizevnosti koja bi se jako naljutila ako bi je neko oslovio sa "profesorka". Bila je feminista i smatrala je da nasilno menjanje roda naziva zanimanja degradira nju kao zenu.

Posted

Ima li recap neki, hajlajtsi, ili čak i poseban kanal na YT za nas koji smo sinoć legli u normalna doba kao kokoške čim se smrklo?

Posted
Ima li recap neki, hajlajtsi, ili čak i poseban kanal na YT za nas koji smo sinoć legli u normalna doba kao kokoške čim se smrklo?
Ma ispričao bih ti ja "uz vinjak i kiselu" što kaže gazza.Ali već potražujem da mi vrate sat vremena tako da...Biće i večeras pa...Poslato sa WC šolje by BVK