Jump to content

Featured Replies

ovo je ipak vrh debilizmahttp://www.b92.net/kultura/vesti.php?nav_category=272&yyyy=2013&mm=09&dd=29&nav_id=759318

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

treba da pogledaš film.

Evo Biljana kod Trninićke.Idemooo zeme ovo-ono.Pišaj po sirotinji!Poslato sa WC šolje by BVK

:wub: za Biljanu. Sjajna!

au brate. jad i beda duha. slavko beleslin u bulevaru. na sta je spao b92. strasno.

:frust: :isuse:Neprijatno mi je da gledam B92.Po prvi put. :cry:

Edited by bokki

Hoću sat vremena života nazad!Poslato sa WC šolje by BVK

Samo da prijavim naslov sa sajta danas: "Osvojite ga čuperkom!"

Sjajna Nevena Madžarević ...

:wub: za Biljanu. Sjajna!
Razočarala me jer ju je voditeljka predstavila kao dramaturga, a ne kao dramaturškinju, i ona je trebalo odmah da ustane i napusti studio ...

Da li je ikad insistirala na "dramaturskinja"? U gimnaziji sam imao profesorku (odnosno profesora) knjizevnosti koja bi se jako naljutila ako bi je neko oslovio sa "profesorka". Bila je feminista i smatrala je da nasilno menjanje roda naziva zanimanja degradira nju kao zenu.

Ima li recap neki, hajlajtsi, ili čak i poseban kanal na YT za nas koji smo sinoć legli u normalna doba kao kokoške čim se smrklo?

Ima li recap neki, hajlajtsi, ili čak i poseban kanal na YT za nas koji smo sinoć legli u normalna doba kao kokoške čim se smrklo?
Ma ispričao bih ti ja "uz vinjak i kiselu" što kaže gazza.Ali već potražujem da mi vrate sat vremena tako da...Biće i večeras pa...Poslato sa WC šolje by BVK
http://www.youtube.com/watch?v=SdJQloa2tYQ :isuse:kakav prilog ("mene jebe k'o stigne")Ovaj baja koji se javlja iz Čačka kao da skida Miodraga Popova

Edited by NekoIzMase

nije smešno™