Frank Pembleton Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nasla rupa zakrpu....Daklem Meni je zao Mise Stojiljkovica...
Otto Katz Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Nije aktualno, ali mi toliko išlo na jetru da moram pomenuti. Gledao snimak nekog intervjua s Jovom Kapičićem, razgovor vodio neki Jugoslav Ćosić. Počev od nesposobnosti da izvuče informaciju iz otvorene sekvence preko paušalnih argumenata iz nove istinite istorije, pa do emocionalnog ucjenjivanja sudbinama djece ibeovaca, a sve s izrazom najdubljeg bola zbog patnji nevinih, te nevjerice u očima da Jova Kapa ne kupuje takvo savršeno pakovanje. Zapravo ništa više od još jednog svjedočanstva o općoj ex-yu degradaciji na svim poljima.
Filipenko Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Tako je to uvek kada voditelj vodi rasprave o prošlom vremenu bez elementarnih znanja o uslovima, relacijama i događajima i njihovim međusobnim uzročno-posledičnim vezama. Sve u svemu, krugodvojkaški način vođenja emisije kako bi se promovisalo nešto što je u skladu sa modernim trendovima i novim shvatanjima čisto eto zato što je tako kul. http://www.youtube.com/watch?v=OUjszbIlhZg B92, tipičan.
gospa buba Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 pa znam bre, al jugoslava su oduvavali i manje ozbiljni igrachi, zar ne?
Frank Pembleton Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Jbte u dosadi ostavim na RB92 da ide ona sportska emisija i...kuku majko, voditelj koji dovede gosta a onda pokusava da dokaze da je informisaniji i pametniji od njega, a ovaj ga malo malo pa spusti na klasicnom neznanju...
Filipenko Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Vidim da će Kažiprst ići cele nedelje i da će ga voditi dugonoga Suzana Trninić (ponedeljkom, utorkom i sredom) i Tatjana Aleksić (četvrtkom i petkom). Jel to znači da za Natašu Odalović više nema mesta na B92?
Frank Pembleton Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Nema dildika je cao....Kako si stekao utisak da je S.T. dugonoga?
Filipenko Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Jedna od poslednjih voditeljki koje se ne stide da obuku minić. Podržavam je i proklinjem sto koji joj nameste kada radi Kažiprst. Zato više volim neke intervjue i emisije sa grupom gostiju koje vodi ponekad, naročito tokom izbornih ciklusa.
Frank Pembleton Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Aaaa zato si ti primetio izostanak dildike...
ToniAdams Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 U odnosu na veliki broj muslimana koji žive u Beogradu u prestonici Srbije i dalje postoji samo nekoliko mesta na kojima se prodaje hrana bez sastojaka svinjskog mesa i masti (halal hrana).:ziga:
Аврам Гојић Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 isuse. pa u tekstu im pise sta je halal, jebemu.
aram Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 isuse. pa u tekstu im pise sta je halal, jebemu.pa zar ti mislis da neko cita te tekstove sto se kopi-pejstuju :D
stoka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Zna li neko šta se događa sa Natašom Macom Odalović, autorkom emisije "Hoću da znam"?
Frank Pembleton Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Zna li neko šta se događa sa Natašom Macom Odalović, autorkom emisije "Hoću da znam"?Šta se dešava...Kako došla tako otišla.Na sreću!Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts