Jump to content

Featured Replies

Nasla rupa zakrpu....Daklem

Meni je zao Mise Stojiljkovica...
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Nije aktualno, ali mi toliko išlo na jetru da moram pomenuti. Gledao snimak nekog intervjua s Jovom Kapičićem, razgovor vodio neki Jugoslav Ćosić. Počev od nesposobnosti da izvuče informaciju iz otvorene sekvence preko paušalnih argumenata iz nove istinite istorije, pa do emocionalnog ucjenjivanja sudbinama djece ibeovaca, a sve s izrazom najdubljeg bola zbog patnji nevinih, te nevjerice u očima da Jova Kapa ne kupuje takvo savršeno pakovanje. Zapravo ništa više od još jednog svjedočanstva o općoj ex-yu degradaciji na svim poljima.

Tako je to uvek kada voditelj vodi rasprave o prošlom vremenu bez elementarnih znanja o uslovima, relacijama i događajima i njihovim međusobnim uzročno-posledičnim vezama. Sve u svemu, krugodvojkaški način vođenja emisije kako bi se promovisalo nešto što je u skladu sa modernim trendovima i novim shvatanjima čisto eto zato što je tako kul. http://www.youtube.com/watch?v=OUjszbIlhZg B92, tipičan.

pa znam bre, al jugoslava su oduvavali i manje ozbiljni igrachi, zar ne?

Jbte u dosadi ostavim na RB92 da ide ona sportska emisija i...kuku majko, voditelj koji dovede gosta a onda pokusava da dokaze da je informisaniji i pametniji od njega, a ovaj ga malo malo pa spusti na klasicnom neznanju...

Vidim da će Kažiprst ići cele nedelje i da će ga voditi dugonoga Suzana Trninić (ponedeljkom, utorkom i sredom) i Tatjana Aleksić (četvrtkom i petkom). Jel to znači da za Natašu Odalović više nema mesta na B92?

Nema dildika je cao....Kako si stekao utisak da je S.T. dugonoga?

Jedna od poslednjih voditeljki koje se ne stide da obuku minić. Podržavam je i proklinjem sto koji joj nameste kada radi Kažiprst. Zato više volim neke intervjue i emisije sa grupom gostiju koje vodi ponekad, naročito tokom izbornih ciklusa.

Aaaa zato si ti primetio izostanak dildike...

isuse. pa u tekstu im pise sta je halal, jebemu.

Sjajni Jovo Bakić ...

isuse. pa u tekstu im pise sta je halal, jebemu.
pa zar ti mislis da neko cita te tekstove sto se kopi-pejstuju :D

Zna li neko šta se događa sa Natašom Macom Odalović, autorkom emisije "Hoću da znam"?

Zna li neko šta se događa sa Natašom Macom Odalović, autorkom emisije "Hoću da znam"?
Šta se dešava...Kako došla tako otišla.Na sreću!Poslato sa WC šolje by BVK