stoka Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) U kom periodu je on radio na B92?Bio je angažovan kao spoljni saradnik, radio je neke priloge za emisiju "Skicen blok" autorke Dacke Radosavljević ... Edited August 3, 2013 by stoka
Frank Pembleton Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Ostala je još samo Suzana Zlatanović alias Lu, kao čuvar vatre autentične bedevedesetdvojke ... Meni alias ima samo asocijaciju ka povracanju u mracnoj ulici staaarog dorchola...Kakav cuvar takva i vatra...
slepa živana Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 +1 samo sto meni nikad nije zvucala prijatno...šta znam... nije mucala, nije se kliberila, nije se cerekala i dosta tečno je govorila srpski.
ajgor Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 šta znam... nije mucala, nije se kliberila, nije se cerekala i dosta tečno je govorila srpski.Je li Minčićka kadgod kljucala u "Kokošinjcu"? Oslabilo pamćenje, sve kojih se još sećam su odavno otperjale, od Stankovićke, preko Poljakovljeve itd.
ToniAdams Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 sto volim sto sam na vreme presto da slusam, pa pojma nemam ko je ova stokova.mada nije losa cka, dojmi se.
Apollo Creed Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Metnula nove dojke u 35-oj.Čudi da Pink 1 ugovorom nije reagovao na takav gest...
boshoku Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) Danijela Kovača, Duške Čavić Žozi, Pavla Ćosića, Milana Petrovića Tice, Uroša Đurića, Džonija Rackovića ako su ti taj ..., ..., ..., ..., ...i ..., simboli b92, onda dobro Edited August 5, 2013 by Hamlet Strašni
Dark Wader Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Portal decenije nastavlja da briljira.http://www.b92.net/b...5&nav_id=739398
Аврам Гојић Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [/size]ako su ti taj ..., ..., ..., ..., ...i ..., simboli b92, onda dobro neki od nas su videli post i pre edita.
Recommended Posts