Jump to content

Featured Replies

U kom periodu je on radio na B92?
Bio je angažovan kao spoljni saradnik, radio je neke priloge za emisiju "Skicen blok" autorke Dacke Radosavljević ...

Edited by stoka

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

sreca pa to niko nije primetio niti se seca...

Da,ala cuva vatru,svaka joj cast.

Ostala je još samo Suzana Zlatanović alias Lu, kao čuvar vatre autentične bedevedesetdvojke ...
Meni alias ima samo asocijaciju ka povracanju u mracnoj ulici staaarog dorchola...Kakav cuvar takva i vatra...
+1 samo sto meni nikad nije zvucala prijatno...
šta znam... nije mucala, nije se kliberila, nije se cerekala i dosta tečno je govorila srpski.
šta znam... nije mucala, nije se kliberila, nije se cerekala i dosta tečno je govorila srpski.
Je li Minčićka kadgod kljucala u "Kokošinjcu"? Oslabilo pamćenje, sve kojih se još sećam su odavno otperjale, od Stankovićke, preko Poljakovljeve itd.

ne pamtim ni ja tačno, al to je ta škola

sto volim sto sam na vreme presto da slusam, pa pojma nemam ko je ova stokova.mada nije losa cka, dojmi se.

Metnula nove dojke u 35-oj.Čudi da Pink 1 ugovorom nije reagovao na takav gest...

Sta fali novim dojkama, ekstra su

Danijela Kovača, Duške Čavić Žozi, Pavla Ćosića, Milana Petrovića Tice, Uroša Đurića, Džonija Rackovića
ako su ti taj ..., ..., ..., ..., ...i ..., simboli b92, onda dobro

Edited by Hamlet Strašni

[/size]ako su ti taj ..., ..., ..., ..., ...i ..., simboli b92, onda dobro
neki od nas su videli post i pre edita.