Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

Istrešće ga Jugoslav iz gaća..edit: i ja se slažem za Mišu. Mada je meni bio još gotivniji dok je bio samo na radiju

Edited by Timmy
Posted

Hmm, pa Jugoslav definitivno nije bio za onaj tip emisije kakav je Poligraf trebao da bude (tzv. hard-talk emisija o najaktuelnijim i najhot temama, gde ce novinar, u najvise pola sata trajanja razgovora, da nabada gosta najnezgodnijim i najdirektnijim pitanjima).Jugoslav je vise za ovakav tip emisije, jednom nedeljno, sa malo komotnijim vremenom i prostorom za razgovor.

Posted

Ne znam, bumo videli. Mada je bio i neki "Poligraf Specijal" u poslednjoj sezoni, gde je imao sat vremena i neproblematičnog gosta na raspologanju, pa nije bilo hard talk format, i meni tu bio bezvezniji. Ali najluđe je bilo kako su Jugoslava (barem u početku) svi mrzeli, jer im je delovao kao neki mrzovoljni i nadrkani tipus, zbog aiskustva sa takvom televizijskom formom. Kao "što ne sasluša?", "što se samo svađa?"... pa ovaj objašnjavao, a niko nije slušao....

Posted

A kojim povodom gostuje Kusturica? Sta je tema emisije?

Posted

He, fazon Stankovicevog Nedeljom u dva sa HRT. Samo je ovo sad Utorkom u deset uvece. :DMada mislim da je ovo bolji format za Jugoslava, definitivno.

Posted

sad gledam, ne verujem da cu dugo izdrzati...

Posted

Sto Kusturicu pita o svim ovim stvarima ? I, sto li to ja uopste gledam :unsure: ?Srbiji fali komunikacija sa svetom... Ovo nije moj Kusta ...

Posted

Pa ovo ce biti ono, klasican intervju. Gosti razni, teme razne.

Posted

gospodine Kosturica :lol: :lol: :lol: Kosturica...

Posted

Tako mu se obratio? :lol:ako jeste, cenim da je namerno, :ziga:

Posted

komentarishem sa drugom nisam jedini koji je to cuo (valjda)...zbunio se covek...

Posted

"ako su ambasade i paljene pitanje je kome to više odgovara", trojanski konj, kljukana dinastija... :: :huh: ma ko bre ovako govori?je l' su se ovako i u Ninbergu branili?"znate, ako su Jevreji hipotetički spaljivani... postavlja se pitanje - kome je to više odgovaralo..."

Posted (edited)

Jao, Nemanja je sav fluidan™! :DE ne znam sta je ovo, ali ovaj covek me uvek izazove da popizdim. angry.gif

Edited by Sludge Factory