salerokada Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Imao 7 godina i njega vodili na streljanje ćetnici??Ali sve može da prodje, tako i more lažnih svedočenja.(Niko tako masno ne laže, kano Turčin, 6. jun 2013 15:41)# Link komentara
Quizmaster Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Hoće li biti emitovan nastavak serije "Spartak" kad se završi ova bestijalnost Blood and Sand?
Hella Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Radovan Milivojevic @Preduhitrivach 9 Jun koncept emisije: pustamo reklame sa youtubea dok je vladi divljanu neprijatnogde ja zivim jeboteodgledas ovo razgibavanje i vise nisi duhovitizvinjavam se nisam nikad ni slusao ni video ove likove iz razgibavanja, kursadzije su za ovo monti pajton. jako sam tuzan nije mi do šale.i posle se pitate sto nema humora u srbijiu srbiji samopouzdanje uglavnom imaju ljudi koji nemaju nijedan razlog. i obrnuto. koje smo mi picke kad dozvoljavamo da nas ovako truju
Frank Pembleton Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Jbte ovaj Husović sa radija ima glas ko da priča dok kenja!Send from WC šolja by BVK
Parsons Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Jbte ovaj Husović sa radija ima glas ko da priča dok kenja!Send from WC šolja by BVK
Frank Pembleton Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 E znao sam da će neko da primeti! :-D Ja pišem dok kenjam ;-) Send from WC šolja by BVK
DR. KUMALO Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 strašno me nervira kad vidim na sajtu naslov tipa "pirlo, baloteli srušili meksiko". možda neko ume da objasni ovu tendenciju izbegavanja "i" , a da to nema veze sa besmislenim kopiranjem onog što angloamerikanci rade (pretpostavljam) da bi uštedeli na broju karaktera zamenom veznika "and" zarezom.
copkillah Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Za naslov ima ograničen broj karaktera i to može da bude jedan od razloga.
foto Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 tesko da taj jedan karakter koji menja zapetu rusi stranicu.na frontpageu ima naslova i sa vise karaktera: Turska: Uprkos neredima, sezona u toku38 karaktera i ne rusi stranu
Frank Pembleton Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Kakav je debakl ovaj prenos sa Ade jbte....
bergasa19 Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Jebote na sta lice vesti B92 to je uzas. Daju ti nekakav pregled dana bez ikakve kriticke distance. Proslava dana zandarmerije i prinove u zoo vrtu su potpuno isto obradjene.
SNARC Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Od 8. jula B92 krece sa prikazivanjem dogodovstina porodice Kardasijan..Ako imaju skrupula, valjda ce za nijansu manje napadati govnjivog ministra obrazovanja zbog toga kako nam klinci razmisljaju.Ja cu B92 prikljuciti Pinku i smestiti ga negde oko broja 70 kanala na Tv-u.Poslato sa Alcatel OT 995 by tapatalk
Recommended Posts