Jump to content

Featured Replies

Noa, izvini, bio je loš prevodNavodna izjava Janika Noe da bi pobedio Novaka Đokovića sa 6:0, 6:0, 6:0 ispostavila se potpuno netačnom.U stvari, Noa je rekao da bi izgubio od Novaka tim rezultatom. čak i da se igra reketima iz toga vremena.Naša redakcija preuzela je vest sa engleskih sajtova, koji su napravili krupnu grešku u prevodu. Naša greška je što nismo podrobnije proverili izvor, zato se izvinjavamo našim čitaocima i uveravamo vas da se sličan propust neće ponoviti.

Edited by Nesh

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

I tako se intervju sa M.Bekom zavrsio najavom voditelja da sledi jos jedna epizoda VB-a :frust:

Nije ono bio intervju, nego mlacenje prazne slame.

Pored Darka i Marka, tu je i Vu, njihov cimer. U svaku emisiju, neočekivano ili očekivano, navrati VIP gost. Svi oni zajedno komentarišu klipove, usput se odlično zabavljaju.
Ne sumnjam da ce se (oni) odlicno zabavljati.
  • 3 weeks later...

Priznaj da ti je ovaj favorit,

morao je uzimati ženske hormone da bi bio toliki zlikovac.comment-android.gif (bj ns, 20. april 2013 17:05)# Link komentara

Teško je odabrati

moras biti bas ozbiljno gay da bi u ovim tragovima video kurac

Vrlo inspirativno. Da radim na B92, sada bih verovatno pisao vest "Žene zapravo više vole debele", a ispod navodio kako je statistički gledano ženama lakše da masturbiraju pomoću debelog telefona umesto tankog. I naravno, pozdravljaju Gorilla Glass staklo na novim modelima.edit: e da, a izvor bi mi naravno bio neki random hrvatski portal.

Edited by Filipenko

Jbt, šta je ovo? Roršahov test?