Jump to content

Featured Replies

bezbedonosne snage ne miruju!

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

gugl translejt ne prastaPoslato... ili nije... using tapatok

Greska u kucanju. Ne sumljas valjda da oni ne znaju da se kaze izumreo :)Kad smo kod sumlje, vec postoji kriticna masa da se ozvanici na sledecoj reviziji grmatike.

samo bih da prijavim da je ova reklama tj. najava za neku seriju, koju sam upravo ukacila na sajtu b92, nesto najsmesnije... ikad.Larinizbor728x9018.mart.gif

kao da su je radili abrahams i zucker...

o dzizs... :lol:

ahahahahahahahahaha... zacenila sam se od smeha, predivno

vest o izboru pape...91a22fcc2486488a9e4cf19.png

VESTI | ČETVRTAK 14.03.2013. Seks u svemiru opasan po zdravlje| DAILY MAILSvemirski turisti koji se nadaju da će se pridružiti klubu onih koji su probali seks u vazduhu, mogu biti razočarani. Naime, seks u svemiru može biti opasan po zdravlje.
http://www.b92.net/z...3&nav_id=695197Koja logika:p1: bestezinsko stanje je opasno po zdravljep2: u bestezinskom stanju je moguc sekszakljucak: seks u bestezinskom stanju je opasan po zdravlje

Edited by Aion

01b10797008e430385d2d13.png
Više od 20 odsto svetskih rezervi slatke vode koncentrisano je u Srbiji, koja je na 47. mestu od 180 država rangiranih po količini vodnih resursa u svetu.
:isuse::lol:

boli me mozak od te informacije. ako neko pomene najvece rudno bogatstvo, nemojte mi javljati :cry:

Jel kazu koliko ima drzava na 46. mestu? 33%?

Da nije to onaj njuz.net... sledeće, Srbija ima 140% svetskih zaliha zlata.