Bane5 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) Tanje se uglavnom secam i pamtim je kao radisjkog voditelja i urednika.Secam se da je na Studiju B vodila emisiju o domacoj muzici sredom (mislim da se negde u to vreme promenio naziv te emisije iz 'Zvuci rodnog kraja' u 'U sred srede'), ali se najvise secam, osim onih koje su vec ovde pomenute, emisije 'Rok intervju' koju je bar dve godine vodila (ako me secanje sluzi emitovala se utorkom u 23h). Zasto bas ovoga? Zato sto sam neke od njih snimao na audio kasete, a tada ne bi snimao bilo sta vec nesto sto mi se cinilo dobrim i u isto vreme zanimljivim.Kasnije sam je sa zadovoljstvom slusao i na 92-jci.Zaista velika steta.RIP Edited February 22, 2013 by Bane5
smorenko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) :( Edited February 22, 2013 by smorenko
salerokada Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 'Rok intervju' koju je bar dve godine vodila (ako me secanje sluzi emitovala se utorkom u 23h). Jel' Dejana od nje preuzela Rok intervju?
aram Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 naizmenicno radili dejana i jugoslav, dok potonjeg nije uzivo napusio ladnim kurcem gosn. pusic antonije
zema Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 dok potonjeg nije uzivo napusio ladnim kurcem gosn. pusic antonijemoze malo vise o toj epizodi, nesto se ne secam
aram Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 pa nista posebno, rambo bio gost, izaso mu album, a jugoslav najavio pesmu jemo voli jem po vuku, iz cega je rambo shvatio da ovaj nije uopste preslusao album. te su se u sledecih par ukljucivanja u program isposvadjali najstrasnije, a onda cutali do kraja emisije...
salerokada Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 naizmenicno radili dejana i jugoslav, dok potonjeg nije uzivo napusio ladnim kurcem gosn. pusic antonijeJugoslava se ne sećam iz te epizode. Možda i zato jer sam Studio B počeo da slušam otprilike '93A Tanje samo po imenu, ali ne i da je radila te emisije. Za razliku od Dejane koja mi je bila uzor (tj. ona i dvojac sa Yu radija - Rok ekstravaganca) za emisiju koju sam vodio od kraja '99 na lokalnom radiju.
yolo Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 na ovom snimanju je imala 18 godina.http://www.youtube.com/watch?v=lT-KeZzccnk&feature=share
Frank Pembleton Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Danas je ispraćaj Tanje Petrović.Na neko bolje mesto :-(
Recommended Posts