Jump to content

Featured Replies

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Nema vise kabina u tekstu :}

To javlja Foks njuz prenoseći da je Dorner verovatno bio u kolibu koju je zapalio i koja je bila puna municije.
bio u kolibu
sad jos samo padez da ubodu i sve 5 :)

Izgorela.Ova rečenica je još genijalnija: bio u kolibu.Kako gori municija, cenim kvalitetno?

Smuki ajsMuškarci vole sve ono što ističe zensku seksualnost. “Smuki ajs” daje senzualan i misteroizan pogled. Jedan od saveta jeste da ne koristite sočiva u boji uz ovaj izgled, jer će ispasti da se previše trudite.
muchim se :lolol:

B92 konacno potvrdi da je u Srbiji zabranjena konkurencija:

SBB zloupotrebio dominantan položajIZVOR: TANJUGBeograd -- Vrhovni kasacioni sud potvrdio je odluku Upravnog suda da je SBB 2006. godine kršio Zakon o zabrani konkurencije.

Koji je djavo ovima sa B92 danas malopre u vestima na TV stoji da Francuska nece priznati nezavisnost Kosova... Jesam li ja to propustio neko povlacenje priznanja ili sta?

da sam dobila po euro svaki put kad su mediji u cg na identican nacin najavljivali da cg nece proci u visu rundu pregovora sa eu, sad bih imala nekoliko eura.

Edited by morgana

Zbog velikog interesovaja za koncert r&b zvezde Bijonse Nouls u Kombank areni u Brogradu 15. aprla vlada veliko interesovanje, a očekuje se da koncert bude rasprodat, jer je ostalo još samo 2.000 ulaznica, saopšteno je iz Arene.b92kompaktarena.jpg

Beograd -- Tomislav Nikolić odlikovao nekoliko stranih državnika, kao i zaslužne institucije i građane Srbije, među kojima i Verana Matića, predsednika UO Fonda B92.Predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić je odlikovan Sretenjskim ordenom trećeg stepena za sprovođenje društveno-humanitarne akcije "Bitka za bebe"

a i vucic ga ubacio u onu komisiju, lijepo.

pa jasno, trebalo je da ode tamo i da ga pljune u celo kad mu pruzi orden.

nemoj da si negativan, samo konstantujem da se druzi sa acikom i tomom u poslednje vreme.