Aion Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jbt, kakva oda murijaškom iživljavanju u vestima.Muka mi je! Mislim da vise nikad necu gledati vesti B92.
Frank Pembleton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 "Kada oni udju svaki razgovor prestaje"
Аврам Гојић Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 ne vidim problem. daju narodu ono sto voli: mogucnost da se identifikuje sa krvolocima i bahatim nasilnicima.ja se secam jednih, sada ugasenih dnevnih novina u kojima je naredba glodura da se prestane sa prostaklucima i licnim hajkama rezultirala padom prodaje za cak 15.000 primeraka, za samo petnaest dana.ovo je sad takvo vreme, vezite se za nesto cvrsto na palubi, pomolite se bogu i cekajte da prodje.
Moća Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.
Frank Pembleton Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.Ima ja mislim blip downloader ili kako vec koju svuce to sa sajta i snimi ti u flv, avi ili vec....
Frank Pembleton Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Vidim al nema te vesti koja mi treba :)Aha ti bi da DL nesto sto nije emitovano?Zanimljiv koncept ;)
stoka Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.Matori, ne znam na koji prilog konkretno misliš, ali jedan od načina ti je:1) idi na 2) kopiraj link i ubaci ga u polje na http://keepvid.com/3) klikni na "Run" kada ti se pojavi sivi kvadrat4) sačuvaj video zapis u jednom od ponuđenih formata ...
zema Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 "Kako su rekli u Sektoru za korporativne korporacije Delta holdinga..."http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=12&dd=06&nav_id=666708
maheem Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 B-Bojs šampionat u brejkdensuSUBOTA 8. DECEMBAR U 22.40Najbolji brejkdenseri pokazaće svoja prava umeća u direktnom okršaju u Rio de Žaneiru! Pravo sa ulice u veliko finale!
kapetanm Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Erupcija vulkana na krajnjem severoistoku Sovjetskog Saveza.. (vesti, velčeras)
hefaca Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 procita Masha i ne trepnu...A posle je i Misha imao cime da se pofali... Djilas kupio stan od 700 000 kvadrata...
henrik larsson Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) Oni su doručkovali pivo, plesali na krovovima, pevali klupske pesme, grlili se i ljubili. Starije gospodje u dresovima kluba udarale su se po grbu na grudima i urlale "šampioni!", dok su deca vrištala jedno na drugo. ^_^ Edited December 17, 2012 by henrik larsson
Recommended Posts