Jump to content

Featured Replies

Jbt, kakva oda murijaškom iživljavanju u vestima.
Muka mi je! Mislim da vise nikad necu gledati vesti B92.
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

"Kada oni udju svaki razgovor prestaje"

ne vidim problem. daju narodu ono sto voli: mogucnost da se identifikuje sa krvolocima i bahatim nasilnicima.ja se secam jednih, sada ugasenih dnevnih novina u kojima je naredba glodura da se prestane sa prostaklucima i licnim hajkama rezultirala padom prodaje za cak 15.000 primeraka, za samo petnaest dana.ovo je sad takvo vreme, vezite se za nesto cvrsto na palubi, pomolite se bogu i cekajte da prodje.

Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.

Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.
Ima ja mislim blip downloader ili kako vec koju svuce to sa sajta i snimi ti u flv, avi ili vec....

Vidim al nema te vesti koja mi treba :)

Vidim al nema te vesti koja mi treba :)
Aha ti bi da DL nesto sto nije emitovano?Zanimljiv koncept ;)
Matori, ne znam na koji prilog konkretno misliš, ali jedan od načina ti je:1) idi na
2) kopiraj link i ubaci ga u polje na http://keepvid.com/3) klikni na "Run" kada ti se pojavi sivi kvadrat4) sačuvaj video zapis u jednom od ponuđenih formata ...

B-Bojs šampionat u brejkdensuSUBOTA 8. DECEMBAR U 22.40Najbolji brejkdenseri pokazaće svoja prava umeća u direktnom okršaju u Rio de Žaneiru! Pravo sa ulice u veliko finale!

dobro me podseti...

• 2 weeks later...
ScreenShot2012-12-16at230014_zps27f4ce41.png+1

Erupcija vulkana na krajnjem severoistoku Sovjetskog Saveza.. (vesti, velčeras)

procita Masha i ne trepnu...A posle je i Misha imao cime da se pofali... Djilas kupio stan od 700 000 kvadrata...