December 4, 201212 yr Jbt, kakva oda murijaškom iživljavanju u vestima.Muka mi je! Mislim da vise nikad necu gledati vesti B92.
December 4, 201212 yr ne vidim problem. daju narodu ono sto voli: mogucnost da se identifikuje sa krvolocima i bahatim nasilnicima.ja se secam jednih, sada ugasenih dnevnih novina u kojima je naredba glodura da se prestane sa prostaklucima i licnim hajkama rezultirala padom prodaje za cak 15.000 primeraka, za samo petnaest dana.ovo je sad takvo vreme, vezite se za nesto cvrsto na palubi, pomolite se bogu i cekajte da prodje.
December 4, 201212 yr Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.
December 4, 201212 yr Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.Ima ja mislim blip downloader ili kako vec koju svuce to sa sajta i snimi ti u flv, avi ili vec....
December 5, 201212 yr Vidim al nema te vesti koja mi treba :)Aha ti bi da DL nesto sto nije emitovano?Zanimljiv koncept ;)
December 5, 201212 yr Jel mogu da se download-uju B92 vesti sa sajta ili ne? Pita me drugar veceras mu sestra nesto prica u vestim tj prevodi pa hoce da snimi.Matori, ne znam na koji prilog konkretno misliš, ali jedan od načina ti je:1) idi na 2) kopiraj link i ubaci ga u polje na http://keepvid.com/3) klikni na "Run" kada ti se pojavi sivi kvadrat4) sačuvaj video zapis u jednom od ponuđenih formata ...
December 6, 201212 yr "Kako su rekli u Sektoru za korporativne korporacije Delta holdinga..."http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=12&dd=06&nav_id=666708
December 8, 201212 yr B-Bojs šampionat u brejkdensuSUBOTA 8. DECEMBAR U 22.40Najbolji brejkdenseri pokazaće svoja prava umeća u direktnom okršaju u Rio de Žaneiru! Pravo sa ulice u veliko finale!
December 16, 201212 yr Erupcija vulkana na krajnjem severoistoku Sovjetskog Saveza.. (vesti, velčeras)
December 16, 201212 yr procita Masha i ne trepnu...A posle je i Misha imao cime da se pofali... Djilas kupio stan od 700 000 kvadrata...
December 17, 201212 yr Oni su doručkovali pivo, plesali na krovovima, pevali klupske pesme, grlili se i ljubili. Starije gospodje u dresovima kluba udarale su se po grbu na grudima i urlale "šampioni!", dok su deca vrištala jedno na drugo. ^_^ Edited December 17, 201212 yr by henrik larsson