Jump to content

Featured Replies

Nas Pedja! Prvi mu je prisao! On je heroj!

Edited by CowBoy

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

prvi ga je slikao :s_c:

:ziga: :ziga: :ziga:i da dodam da mi bas drago zbog pedje.edit. nego, je l pedja iz cetnicke ili partizanske porodice?

Edited by cmrlj

Peđa pobedijo!

Još kad znamo za "činjenicu" da je Klaus danas odložio skok zbog Noleta i finala Šangaja ...

Upravo ide Delta odred 2! :thumbs:

Haha... Ovo je bilo jako dobro. Neka plavuša iz "Američkog top modela" (koja inače nervira maltene sve takmičarke) pobedila je na zadatku u kome je trebalo za 30 sekundi pokupiti što više luksuznih predmeta iz radnje. Poražene su morale da joj predaju sve torbe, haljine i ostalo što su pokupile, baš su popizdele. Naravno, pobednici nije palo na pamet da im nešto utešno udeli! :rolf:

OSTALO | ČETVRTAK 18.10.2012 Ko je najmoćnija umetnica sveta?IZVOR: TANJUGAmerička kustoskinja italijansko-bugarskog porekla Karolin Hristov-Bagargijev našla se na vrhu liste najmoćnijih 100 ljudi u svetu umetnosti, postavši tako prva žena koja je to učinila tokom jedanaestogodišnje istorije lista "ArtRivju" koji ovu listu pravi.
Znam da je vise nema smisla citirati vesti sa sajta B92, ali kad na naslovnoj strani vidis pitanje "Ko je najmocnija umetnica sveta?" sa slikom osobe koju ne prepoznajes, a onda u teksu saznas da se radi o kustosu, mislim da to treba pomenuti - nije mala stvar to sto urednik "uglednog" medija ne zna znacenje termina "kustos".

Не могу да верујем да за Mad men kojа иде премијерно у Србији, нису нашли бољи термин од 2 после поноћи и пола 7 ујутру!Послато са RACERII користећи Тапаток 2

Не могу да верујем да за Mad men kojа иде премијерно у Србији, нису нашли бољи термин од 2 после поноћи и пола 7 ујутру!Послато са RACERII користећи Тапаток 2
premijerno po treci put

Ovo postaje prava zajebancija (http://www.b92.net/info/intervju/index.php?yyyy=2012&nav_id=655142):

INTERVJU | PETAK 26.10.2012 Tadić je zaslužio da izgubi izboreNEDELJNIK, 26.10.2012. | VELJKO LALIĆNajveći hroničar moderne srpske demokratije Olja Bećković prvi put za Nedeljnik analizira politička dešavanja u Srbiji tvrdeći....

Edited by Aion

meni taj u pola 7 odlichno odgovara :D
Ovo postaje prava zajebancija (http://www.b92.net/i...2&nav_id=655142):[/size][/font][/color]
Lepse zvuci na engleskom ali:Vreca puna govana!!!Sto je naravno uvreda za govna jer su ona mozda potekla od neke dobre hrane....