Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

... i što je najgore, B92 samo reprizira one serijale "Nindža ratnika" koji su već pre par godina emitovani na Prvoj, tadašnjem TV Foksu! U međuvremenu Sasuke su pretrpele smenu generacija, Makoto Nagano i ekipa polako odlaze u istoriju, i sada se na japanskom nebu pojavio Majkl Džordan Sasukea, izvesni Juđi Urušihara, koji je postavio nove standarde:http://www.youtube.com/watch?v=rVTHQ9H9kV4

Edited by stoka
Posted

Ta dvojica što rade "Nindža ratnike" jako loše to prenose. Prvo, usiljeno su duhoviti i uglavnom neuspešni u tim pokušajima da nasmeju gledaoce i stvore atmosferu. Drugo, ali ne i manje bitno, ova emisija koliko god je napravljena sa ciljem da se gledaoci zabave nije zamišljena da se to radi kroz sprdanje sa takmičarima. U pitanju je izuzetno zahtevna i teška provera snage i spretnosti, stoga bi sve te ljude trebalo predstavljati kao junake, a ne da se ide na najprizemnije ljudske strasti kroz ruganje nad neuspehom.

Posted

Ni slutio nisam da će neko analizirati ovu emisiju. Dajte topić o Nindža ratnicima! Rado ću čitati šta ko ima ozbiljno da kaže o toj emisliji!

Posted

mene interesuje samo miloglovljevo mišljenje

Posted
Ta dvojica što rade "Nindža ratnike" jako loše to prenose. Prvo, usiljeno su duhoviti i uglavnom neuspešni u tim pokušajima da nasmeju gledaoce i stvore atmosferu. Drugo, ali ne i manje bitno, ova emisija koliko god je napravljena sa ciljem da se gledaoci zabave nije zamišljena da se to radi kroz sprdanje sa takmičarima. U pitanju je izuzetno zahtevna i teška provera snage i spretnosti, stoga bi sve te ljude trebalo predstavljati kao junake, a ne da se ide na najprizemnije ljudske strasti kroz ruganje nad neuspehom.
mislim, ali to su brakus i onaj njegov, oni drndaju istu vunu vec 10 godina nesmetano.verovatno neko tamo misli da su bash super :isuse:
Posted
mislim, ali to su brakus i onaj njegov, oni drndaju istu vunu vec 10 godina nesmetano.verovatno neko tamo misli da su bash super :isuse:
Zašto je na mesto Darka Kokoruša došao onaj sportski komentator da vodi "Nindža ratnike" sa Brakusom, ima li insajderskih informacija?
Posted
Pa to i nije daleko od istine ...
e tu si bogami u pravu
Posted

Vučić je svuda u svetu predsednik DS.

Posted

Kao da sam čuo da je drug Vladimir na kraju sportskog bloka, a nakon emitovanja priloga o tome kako je Phelps upoznao Jordana, lakonski i onako skriveno pakosno i zajedljivo promrmljao: "...i tako je Pinki video Tita".

Posted

Pa, uprkos svim medaljama, bolje će se pamtiti Džordan nego Felps :)

Posted

Jadni sportski komentatori na B92. Taman što su naučili da razlikuju slajs forhend od pasingšota, evo ih sada u vaterpolu. I to prvenac dopade Igoru Vujčinu :isuse:

Posted (edited)

Ako sami sebi ne pomognemo, niko nece: srbijasrbija.jpgedit: ih, vec su popravili

Edited by Bungalow Bill