stoka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) ... i što je najgore, B92 samo reprizira one serijale "Nindža ratnika" koji su već pre par godina emitovani na Prvoj, tadašnjem TV Foksu! U međuvremenu Sasuke su pretrpele smenu generacija, Makoto Nagano i ekipa polako odlaze u istoriju, i sada se na japanskom nebu pojavio Majkl Džordan Sasukea, izvesni Juđi Urušihara, koji je postavio nove standarde:http://www.youtube.com/watch?v=rVTHQ9H9kV4 Edited September 16, 2012 by stoka
Quizmaster Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ta dvojica što rade "Nindža ratnike" jako loše to prenose. Prvo, usiljeno su duhoviti i uglavnom neuspešni u tim pokušajima da nasmeju gledaoce i stvore atmosferu. Drugo, ali ne i manje bitno, ova emisija koliko god je napravljena sa ciljem da se gledaoci zabave nije zamišljena da se to radi kroz sprdanje sa takmičarima. U pitanju je izuzetno zahtevna i teška provera snage i spretnosti, stoga bi sve te ljude trebalo predstavljati kao junake, a ne da se ide na najprizemnije ljudske strasti kroz ruganje nad neuspehom.
kobni zelaya Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ni slutio nisam da će neko analizirati ovu emisiju. Dajte topić o Nindža ratnicima! Rado ću čitati šta ko ima ozbiljno da kaže o toj emisliji!
nisam ja Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 mene interesuje samo miloglovljevo mišljenje
gospa buba Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ta dvojica što rade "Nindža ratnike" jako loše to prenose. Prvo, usiljeno su duhoviti i uglavnom neuspešni u tim pokušajima da nasmeju gledaoce i stvore atmosferu. Drugo, ali ne i manje bitno, ova emisija koliko god je napravljena sa ciljem da se gledaoci zabave nije zamišljena da se to radi kroz sprdanje sa takmičarima. U pitanju je izuzetno zahtevna i teška provera snage i spretnosti, stoga bi sve te ljude trebalo predstavljati kao junake, a ne da se ide na najprizemnije ljudske strasti kroz ruganje nad neuspehom.mislim, ali to su brakus i onaj njegov, oni drndaju istu vunu vec 10 godina nesmetano.verovatno neko tamo misli da su bash super
stoka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 mislim, ali to su brakus i onaj njegov, oni drndaju istu vunu vec 10 godina nesmetano.verovatno neko tamo misli da su bash super Zašto je na mesto Darka Kokoruša došao onaj sportski komentator da vodi "Nindža ratnike" sa Brakusom, ima li insajderskih informacija?
Papovac Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Pa to i nije daleko od istine ...e tu si bogami u pravu
henrik larsson Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Vučić je svuda u svetu predsednik DS.
notenoughreasonsforclaire Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Kao da sam čuo da je drug Vladimir na kraju sportskog bloka, a nakon emitovanja priloga o tome kako je Phelps upoznao Jordana, lakonski i onako skriveno pakosno i zajedljivo promrmljao: "...i tako je Pinki video Tita".
copkillah Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Pa, uprkos svim medaljama, bolje će se pamtiti Džordan nego Felps :)
Arkadija Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Jadni sportski komentatori na B92. Taman što su naučili da razlikuju slajs forhend od pasingšota, evo ih sada u vaterpolu. I to prvenac dopade Igoru Vujčinu
AcaRadio Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) Ako sami sebi ne pomognemo, niko nece: edit: ih, vec su popravili Edited September 26, 2012 by Bungalow Bill
Recommended Posts