Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Kakve veze ima da li volontiraju ili primaju pare? Trebali da se upusti u etar svaka budala koja misli da ima nesto da kaze?

Posted (edited)
"Do neba se nadam da je dobro plaćen - užasava me pomisao da iko bude do te mere glup za džabe."
^_^iz bloga na b92 pomenutom na oljinom topiću-oduran je tip. em nesmešan em seljačina. gledala jednu epizodu u kojoj je sve vreme ponavljao kako je jedan od likova zanemario eto i ženu i decu zbog tog takmičenja, i to je kao bilo neviđeno fani, i kako drugi izbegava porez/ krade benzin il tako nešto (lik je mislim menadžer neke benzinske pumpe, pojavljivao se i u prethodnim serijalima).jad beslovesni. ono ne može više da se gleda. Edited by Joshua
Posted
Kakvo je Veselo jutro (radijsko)?
I šta kaže baka Joka na ove kadrovske promene u jutarnjem programu?
Posted

Koji degenerik je pokrenuo taj trend da jutarnji program na radiju treba da bude takmičenje voditeljskog para u (ne)duhovitosti?! Hoću bre da mi u jutarnjem programu kažu koliko je autobusa jutros izašlo na ulice Beograda, gde su kvarovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži, koji delovi grada nemaju struje, a ne da mi se dva kretena frljaju sa nekim unapred izmišljenim kvazi-forama ...Radio Studio B ima ubedljivo najbolji jutarnji program, drugi neka se nose u tri lepe ...

Posted

Posto RTV nema temu, da pitam ovde: Sta je sa Danicom Vucenic? Sto ne krece njena emisija?

Posted
Koji degenerik je pokrenuo taj trend da jutarnji program na radiju treba da bude takmičenje voditeljskog para u (ne)duhovitosti?!
Pre bih rekao da se Darko takmici sam sa sobom, ovaj drugi je samo asistent.Inace, stvarno ne znam sta je iritantnije u prepodnevnom terminu B92: kukurikanje (jutarnji program od kog se vec posle 5 minuta istopi ceo nervni sistem) ili kokodakanje (ovo sranje sto ide od 10 h) :thumbdown:
Radio Studio B ima ubedljivo najbolji jutarnji program, drugi neka se nose u tri lepe
Ok je to, servisne informacije & co...ali meni je jutarnji Studija B godinama neslusljiv - Veljkov arhaicni (penzionerski) pristup, zatim taj njihov toalet-studio (akustika im je kao u klonji), kao i ona namerna zvonjava kancelarijskog Panasonic telefona (ono kao - vidite kako nas ljudi stalno zovu)...sve me to odbija kao slusaoca.
Posted
Posto RTV nema temu, da pitam ovde: Sta je sa Danicom Vucenic? Sto ne krece njena emisija?
Kreće u ponedeljak 10.09.A i mogla bi tema ima tamo svašta nešto da se gleda...Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted

Kako vam deluje ova Trninićka što je preuzela Kažiprst od Danice?

Posted
Kako vam deluje ova Trninićka što je preuzela Kažiprst od Danice?
Zar moze gore od Danice ?
Posted

Nata Odalović rulz. Debeli Kecmanović žunior se u momentu preznojio kada se u dekoltiranoj majici nagnula preko stola ka njemu ...

Posted

Imam teoretsko pitanje - sme li B92 da tek tako koristi Two Steps From Hell kompozicije u sopstvenim promo materijalima (mislim na ove idiotizme kojima najavljuju svoje emisije u narednom periodu, koje očito puštaju u nedostatku reklama) ? Do sada sam prepoznao Archangel, Strength of a Thousand Men i The Last Stand...

Posted
Sportsko-istraživačko novinarstvo :s_d:Miha, reaguj
Au bre, pa oni daju mogućnost postovanja na sajt po random metodu svakome ko se nakači na free wi fi kod njihove zgrade! U Srbiji definitivno rade najbolji hirurzi koji operišu ljude od humora.
Posted

Tadi dobio naslednika:2j1n2jc.jpg

Imam teoretsko pitanje - sme li B92 da tek tako koristi Two Steps From Hell kompozicije u sopstvenim promo materijalima (mislim na ove idiotizme kojima najavljuju svoje emisije u narednom periodu, koje očito puštaju u nedostatku reklama) ? Do sada sam prepoznao Archangel, Strength of a Thousand Men i The Last Stand...
Mah...Od početka Insajder koristi muziku iz Medal of Honor pa ništa.
Posted
Mah...Od početka Insajder koristi muziku iz Medal of Honor pa ništa.
a kako znate da nisu platili prava za korišćenje pesme ? čini mi se da sam video najavu za emtivoanje Insajdera o Kosovu ?