James Marshall Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Elem, šta će biti sa Milošem Maksimovićem i Anom Petrović Mirović Klobučar, voditeljskim parom Dizanja na B92?!Kako će da reaguju stalni slušaoci, baka Joka, kamiondžija Koske, Žika iz Niša ...?Ček, a šta je bilo sa Zorane Minčić, posljednji put kad sam slušao RB92 sabajle ona je bila aktuelna
stoka Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Ček, a šta je bilo sa Zorane Minčić, posljednji put kad sam slušao RB92 sabajle ona je bila aktuelnaOna je prebačena da vodi tokom nedelje program od 10 do 2 i neke nedeljne "seks i grad" emisijice ...
Aion Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Recenica sadrzi vise od 10 reci. Problem je protumaciti je da bi se smislio naslov.
Mil@n Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Aha! Promaklo vam.Vest je tužna, ali naslov je... U stilu nove redakcije b92™.
Далибор Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 sve što radiš, sebi radiš.Odakle ti ova umotvorina? :Dpodseca me na nekoga :P
stoka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 (edited) B92 proglasio Klinta Istvuda koljačem ....http://www.b92.net/i...288381481237582Ne valja stavljati ni navodnike, a ne objasniti šta taj gest u konkretnom kulturnom kontekstu znači ... Edited September 2, 2012 by stoka
hattori Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 de su nasli onog bosancerosa sto komentarise nindza ratnike?kdp saljenje at its best...
Lezilebovich Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 de su nasli onog bosancerosa sto komentarise nindza ratnike?kdp saljenje at its best... Kokoruš iz sportskog ritma srca
Lezilebovich Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Kakvo je Veselo jutro (radijsko)?ja slušao malo jutros i ... ne znam ko su ti momci i kakva im je emisija bila ranije, ali ovo malo što sam slušao je prilično nesmešno. bila je neka pošalica o vrapcima i njihovoj ugroženosti, kako bi trebao da se javi nevladin sektor da protestvuje, da se pravi vrabac prajd i tako to. nije čak ni :kdp:
hattori Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 jel oni tamo volontiraju ili dobivaju novce za svoj angazman?ako su profi, dal su jedina 2 uslova za rad na b92 da neko ume da ispusta zvukove kad otvori usta i da hoce.
Recommended Posts