Jump to content

Featured Replies

satraše više s onim "nešto za bebe", ne mogu da se setim tačno šta...neki đilasov demagoško- populistički napad?

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

satraše više s onim "nešto za bebe", ne mogu da se setim tačno šta...neki đilasov demagoško- populistički napad?
Nemoj taaako to Veran radi za dobrobit svih nas....
kao prvo film nije tres, cak je sasvim solidan. kao dugo ako zbog poludelog ubice skidas film onda znaci da je on u pravu.
"Džoker je velik!" ili "Alah je velik!", svejedno je ...
"Džoker je velik!" ili "Alah je velik!", svejedno je ...
u takvim mozgovima jeste

ako iko ima bizarno jaki zeludac, sad je vreme da prebaci na b92. ovo se samo jednom desava u zivotu.

ja imam, ali ne mogu sad da gledam TV.sta se desava, prikazuju snimak porodjaja Isidore Bjelice ili tako nesto?

dve kurve ugostile podmlatke urs, sps, narodnjaka, dss, sale se i komikuju, i daju savete mladima

Ni ja ne mogu da gledam. Ako niko ne snima, treba zatvoriti ovaj forum.

dve kurve ugostile podmlatke urs, sps, narodnjaka, dss, sale se i komikuju, i daju savete mladima
uuuuuuuuuuuu

Veterani bitke za bebe :frust: Neverovatna patetika. Mada pretpostavljam da to znači da sam loš čovek.

Jesi.Sad ce Gayya da ti objasni.

Jesi.Sad ce Gayya da ti objasni.
pa moze da objasni ko shta hoce. to je uzasno vazna stvar sa vizuelno odurnom kampanjom, koja mashi ceo vek, 100%. za vreme slobodana bila bi pun pogodak, ali sada vec ne. tako se meni chini, naravno, ne sumnjam da neki mag marketinga ume da objasni zashto je to bash fantastichno dobar pristup.

Evo i debela svinja Beoton je donirao...svaka cast!!!Znaci uskoro Nemoguca Misija na B92!!!