kud u maglu Simoviću Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 (edited) to mu dodje nekih 12 sati programa,b92 tu prednjaci sa nekih 6-7 sati dok su svi ostali daleko iza te brojke, jedino ako se npr sinhronizacija sundjer boba ne racuna kao sopstvena prodkcija Pod sopstvenom produkcijom podrazumevaju se programi ili emisije u kojima je izvorni audio ili video materijal i/ili autorski deo sadržan u emisiji ili programu veći od 50% u televizijskom, odnosno 20% u radio programu, odnosno emisiji.ma sta to znacilo Edited August 20, 2009 by kud u maglu Simovicu
Grunf Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 tanja vidojevic vise nije direktor informativnog programa FOX televizije. ovo postaje sve zanimljivije.
Papovac Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Grunfe, imam neke prijatelje koji rade u tehnici na foxu, kakva je tamo situacija, jesu otpusteni samo novinari?
Grunf Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Grunfe, imam neke prijatelje koji rade u tehnici na foxu, kakva je tamo situacija, jesu otpusteni samo novinari?nisu otpusteni samo novinari. 7 od 13 snimatelja, nekoliko montazera, 6 ili 7 novinara, nekoliko urednika, skoro celo obezbedjenje, nesto ljudi iz tehnike.... pozovi prijatelje. tehnika nije previse sasecena, ali nije netaknuta, kao produkcija.
Razzmatazz Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Sad kad znamo da je obezbeđenje otišlo, dolazimo večeras sa kombijem po tu tehniku.
Milosh76 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Da se ne aktuelizuje ona prica o tome da ce RTL kupiti FOX u Srbiji?
Buck Naked Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 tanja vidojevic vise nije direktor informativnog programa FOX televizije. ovo postaje sve zanimljivije.Dobro, realno, meni Tanja Vidojević nije nešto, i iznenadilo me je što ju je FOX ćapio i visoko pozicionirao. Doduše, serem, ne znam kakva je (bila) kao direktorka, ali u onim Zamkama i sličnom se nije pokazala, osim kao dobar "before/after" model.
foto Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 nisu otpusteni samo novinari. 7 od 13 snimatelja, nekoliko montazera, 6 ili 7 novinara, nekoliko urednika, skoro celo obezbedjenje, nesto ljudi iz tehnike.... pozovi prijatelje. tehnika nije previse sasecena, ali nije netaknuta, kao produkcija.auuu... jebem ti sunce. u ovakvim dogadjajima se vidi koliko nam nema spasa i buducnosti bez ozbiljnog organizovanja u strukovnu organizaciju. kako je mogucnost toga jednaka nuli sudbina jorgandzija i vunovlacara nam je izgledna :(prvo sam bio iznenadjen izumom eng snimatelja bez asistenta (kada vidim onu vasu malu plavu devojku kako tegli vinten tezi od nje zao mi i nje i snimatelja) ali ovde je davno vrag odneo salu po pitanju ljudi iz medija koji nisu novinari.
Кристофер Лумумбо Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 meni je neverovatno ovo sto je grunf napisao. pa jbt, sta ce televizija na nacionalnom frekvencijom raditi sa samo sest snimatelja? bolje da se ugase nego da nastave da rade u ovim uslovima.
Ryan Franco Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 zar nije fox u poljskoj imao neku sličnu seču pre tri godine? i nastavio da sljaka bez problema do danas?
Grunf Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 zar nije fox u poljskoj imao neku sličnu seču pre tri godine? i nastavio da sljaka bez problema do danas? Jeste, i u bugarskojnije u bugarskoj, nego u poljskoj, i nije nastavio da sljaka bez problema, nego bez informativnog programa. a to po nasim zakonima nije moguce.
Buck Naked Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 (edited) Au! Sad sam, ničim izazvan, bacio ovlaš pogled na Forum B92. I to samo na naslovnu stranicu, nisam ulazio pojedinačno.Neke od najsvežijih tema (pa se vide sa naslovne):- "Da li su Ameri zaista bili na Mesecu?"- "Sve tajne 9/11"- "Gde se kriju kvalitetni muškarci?"- "Tražim brata"- "Duhovna muzika"- "LOVE TOPIC" (na tenisu!!)Kakva burekizacija.. Mogu da zamislim kako je kada se zaista prošvrlja podforumima.. Edited August 27, 2009 by Buck Naked
Frank Pembleton Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 auuu... jebem ti sunce. u ovakvim dogadjajima se vidi koliko nam nema spasa i buducnosti bez ozbiljnog organizovanja u strukovnu organizaciju. kako je mogucnost toga jednaka nuli sudbina jorgandzija i vunovlacara nam je izgledna :(prvo sam bio iznenadjen izumom eng snimatelja bez asistenta (kada vidim onu vasu malu plavu devojku kako tegli vinten tezi od nje zao mi i nje i snimatelja) ali ovde je davno vrag odneo salu po pitanju ljudi iz medija koji nisu novinari.Uuuu da si ziv i zdrav to su prakticno svi ukinuli sem RTS-a (koji opet sizofreno u ENG ekipi drzi snimatelja, tonca i rasvetljivaca)....Stos kod njih je i bio sto snimatelji i voze ....Ostalo je valjda 5 snimatelja od kojih je jedan prebacen u produkciju tj. studio...
Recommended Posts