aram Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nije tu bio samo Pavle, bese i sjajni Freedom, odlicna Zorana Veljovic, Zorana Mincic ...Lepi Ninoslav zamenio Zoranu Mincic koja nije zelela da nastavi. A uostalom, ni on nije bio los, naprotiv. Problem je nastao kad se krenulo putem koji je nazvan "ajde da pravimo City, al' pametan" <_< Kako u muzickom, tako i u ostalim delovima programa. Jos onda i onde (teem) sam rekao da je Insajder isto sto i Kurir = 90 % jeste istina, ali se pravi zbog onih drugih 10 %. Ne kazem da Brankica to svesno radi. Timofejev je skinut sa mesta urednika (koji je btw sjajno obavljao) jer se sa takvim programima nije hteo da slozi. Onda mu je dato da pravi sopstveni talk-show, a ja mislim da je, bez obzira na sve mane, ipak za 3 klase bolji od svih konkurenata. Izuzimajuci, naravno Olju, koja nema konkurenciju B)
teacher Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ponekad, kad slučajno prešaltam na B92, za vreme Timofejevljeve emisije, bude mi ga silno žao. Niko nije zaslužio da bude tako jadan. Druga stvar je da ga nisam podnosio ni za vreme, dok je bio na Radiju i kada je iritirao vodeći onaj intervju u 3 popodne (ne sećam se kako se zvala emisija).
Mp40 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ponekad, kad slučajno prešaltam na B92, za vreme Timofejevljeve emisije, bude mi ga silno žao. Niko nije zaslužio da bude tako jadan. Druga stvar je da ga nisam podnosio ni za vreme, dok je bio na Radiju i kada je iritirao vodeći onaj intervju u 3 popodne (ne sećam se kako se zvala emisija).The master of neprijatna tisina! Ono kad se smeje sto duze da ukrade vreme pa onda kaze: Doooobrooo, mmmmm, sta sam ono hteoooooo.... a da! Bas boli! Ima B92 gomilu takvih momenata u svim segmentima programa.
st.maurice Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ponekad, kad slučajno prešaltam na B92, za vreme Timofejevljeve emisije, bude mi ga silno žao. Niko nije zaslužio da bude tako jadan. Druga stvar je da ga nisam podnosio ni za vreme, dok je bio na Radiju i kada je iritirao vodeći onaj intervju u 3 popodne (ne sećam se kako se zvala emisija).Nisam ga gledao odavno, da li jos uvek ima onaj drveni prekidac na stolu?(nesto tog tipa)
melankolic Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Krece (americka) sapunica Mladi i nestasni na b92 od ponedeljka, svaki dan u 15h. :o
Mp40 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 RODEBokte jebo koje je ovo govno!!! Ovo je bas dno. SVE je lose. Ideja, gluma, prica... muzika!Sta je ovo??? Ko ce ovo da gleda? Jebem ti domaci film i sve...Pu, je!
korindjar Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 RODEBokte jebo koje je ovo govno!!! Ovo je bas dno. SVE je lose. Ideja, gluma, prica... muzika!Sta je ovo??? Ko ce ovo da gleda? Jebem ti domaci film i sve...Pu, je! Pa kako nisi rekao da je bilo 'neprijatno' za gledati
Mp40 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Pa kako nisi rekao da je bilo 'neprijatno' za gledatiI to Domaci Hip-Hop neprijatno!
Musharaf Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 I to Domaci Hip-Hop neprijatno!au, ovo je šesti stepen poređenja...
Musharaf Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 mp40, što lažeš da rode ne valjaju kad je mod ekipa fb92 oduševljena.
hattori Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 rode su stvarno nesto najbolje sto se na b92 moze pogledati u poslednje vreme.
st.maurice Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 mp40, što lažeš da rode ne valjaju kad je mod ekipa fb92 oduševljena.To opet nesto na Vesnin racun?
Takeshi Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ja sam odgledao 20-ak minuta ... na prvi pogled deluje kao "Kengur" za odrasle :P Cujem da ima 25 epizoda, ojha.
Mp40 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sta mislite? Jel im plate da ovako pricaju? Bas je ono kao Demokracka Omladina forum gde svi vide mudrost u odlukama BT i Dusana Petrovica nazivaju "agresivnim pitbulom" ili terijerom, ne secam se vise...Jbg, zato smo ovde a ne tamo.
Recommended Posts