Jump to content

Featured Replies

Bilo bi sve kul da to nije plagijat naslova sa Mocarta od jutros :)

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Oni su ladno stavili Spartaka od 20:00, a sve ostale serije koje su ikada prikazali na svojoj cenjenoj TV i bile u rangu bajki za malu decu, su proterali u termine posle 1 ujutro. Pretpostavljam da su zaključili da malo eksplicitnih scena sexa ne može da škodi, a i podiže gledanost :D

Jadan Kajzer (Franc) :unsure:

Klozetski humor se bas primio u sportskoj redakciji.
Baš klozetski. Još pre 10 godina je bila ona fora lopta do Kurca i hahaha, svi se nasmijaše hahaha.

Edited by pacey defender

Zuko prži Jugu. :Hail:

radionica_2b-bez-logoa.jpgGospodar Jevremova (nekad, a sad na parkingu pored kafane Tockonja), Sabac

^_^ ScreenShot2012-03-21at003654.pngScreenShot2012-03-21at003638.png

tale surovi

^_^ ScreenShot2012-03-21at003654.pngScreenShot2012-03-21at003638.png
ja ne znam zasto ali placem od smeha zbog ovoga.

Tadi, novi crtani junak iz radionice Dizni produkcije, superinteligentni kros He-Mana i Ferdinanda.

Tadi, Wummi, Lala, Po, Dipsi i Tinki Vinki

Tuddy?

Da li ovo znaci da nadimak Bota odlazi u zasluzenu penziju? :D