Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Pogle' Trivanku na B92, na ovom Odluka 2012. Šta je sa frizurom? Sada sam i definitivno ubeđen da je Trivanka trandža. Inače, ova riba što vodi te predizborne emisije, Suzana Trninić, zna znanje. I (za)to mi je jedino šta gledljivo na B92.

Posted
Pogle' Trivanku na B92, na ovom Odluka 2012. Šta je sa frizurom? Sada sam i definitivno ubeđen da je Trivanka trandža.
sad sam bas to hteo da napisem. brate, ovo je debeo stepen ludila
Posted

Nek neko dobro biće skrinšotuje, ovo je za anale.

Posted
happy tv dobija ozbiljnu konkurenciju
+1koji im je sa ovim izmenama logoa u inserteru (za grafiku i da im oprostim)?Jbt, najbolju grafiku&logo imali su pre godinu i po, dve valjda, pre ove ljubicaste nemacke papazjanije - sta im je bilo da menjaju sve?
Posted

Kad izgubis sistinu prelazis na formu i usput unistavas secanje.

Posted (edited)
Jbt, najbolju grafiku&logo imali su pre godinu i po, dve valjda, pre ove ljubicaste nemacke papazjanije - sta im je bilo da menjaju sve?
Jednostavno je. Ja ubeđen da isti lik radi dizajn za LDP i za B92. Prvo su bili crveni, sada su ljubičasti. 41407_100001805105476_7051294_n.jpgB92_Logo.svg.png1311373890_l_B92_logo.jpg13292.jpgHehehehe. Edited by Buck Naked
Posted (edited)
Jednostavno je. Ja ubeđen da isti lik radi dizajn za LDP i za B92. Prvo su bili crveni, sada su ljubičasti.
... sada su plavi, brale - nisi video "prolecnu grafiku". I logotip su izmenili.Bice da je lik presao u DS:) Edited by CowBoy
Posted

Za Bucka i pokolenja:33u2udz.jpg2eklr0o.jpg

Posted

Jorgovanka: Ja sam doktor ekonomije. Palma: Jeste li napravili neku ordinaciju? :Hail:

Posted

Moje kumče kaže:Ova slova ista ko ULTRA, kad će crtaći....

Posted

60 minuta najgoris ljigavstina. jebote ko salje ovu trivanku na tv :isuse:. cuti celo vreme i u poslednjem minutu pojede govna za medalju.

Posted (edited)

nije ti to, bače, išlo tako. nego ovakije. ;)

B92_Logo.svg.pngdsf_logo.jpg4337477_7b77285942_o.jpegrechteSp_teaser4.jpg1311373890_l_B92_logo.jpg

Edited by Hella
Posted
Jednostavno je. Ja ubeđen da isti lik radi dizajn za LDP i za B92. Prvo su bili crveni, sada su ljubičasti.
кад смо код сличности...istina-preokret.jpgslika-13-12-10-01-35_djecaci-istina.jpg
Posted
Jorgovanka: Ja sam doktor ekonomije. Palma: Jeste li napravili neku ordinaciju? :Hail:
:lol::Hail:pwned.gif
Posted
кад смо код сличности...
kako si ga izvalio, majstore!