Jump to content

Featured Replies

ko je dws?
u narodu poznat i kao Down With the Sickness.
  • Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

i posle mene pitaju zasto sam grub prema njemu kada dodje :( trebao sam i grublje da ga hajkam

u narodu poznat i kao Down With the Sickness.
pa nemamo ovde nikog s tim nikom.
pa nemamo ovde nikog s tim nikom.
ovde mu je sickness nick.
ovde mu je sickness nick.
sad vidim. baš zanimljiv, elokventan i intrigantan lik, ne znam kako mi je promakao.
Sickness 2 meseca, nastavak baljezganja o istragama srBova i trolovanja svuda gde klikne add reply.
edit: zakasnio

Edited by Anonymous

Ha ha ha po završetku ovog gema vraćamo se u halu Pionir. Pa dabogda igrali taj gem još sat vremena i basket se završio.Evo kreteni shvatili i vratili se pre kraja gema. Jebo te kraj gema.

kakva luda kuca

Ja sam na Areni, da ne rizikujem.

Opet promenili znak :unsure:

Krenulo je ludilo...OpaaaJedan transfer neprijatnostitm

Милан Станкoвић се ухлебиo на Б92 :Hail: а Мики у пoзадини кува :Hail: :Hail:Б92 >> PINK :Pedit. oд мене дoста..

Edited by Далибор

sta je ovo, zeljko mitrovic kupio b92?

sta je ovo, zeljko mitrovic kupio b92?
Mozda i jeste...

Je l' moguće da niko iz ekipe ne uviđa da se ovde pijančilo sa interpunkcijom? Znam da forma nije suština, al' se namučih dok ne stigoh do kraja.