Bane5 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 transferi neprijatnosti u talasima nadiru...mozda ispune ovo iz naslova i emituju se samo veceras.
Čutura Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 hahaha, slucajno okrenuh listajuci kanale, taman kad pomislih da ne moze nize oni me demantovasedno dnoa, sto bi rekla moja deca ....
radisa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 WTF !?Kakvo je ovo šaljenje... :blink:Gde je MP da kaže koju reč o ovom divnom spektaklu?Kud se košarka završila, pa sam navatao ovo u prolazu...
Quizmaster Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 (edited) Truđenje, šaljenje, sve što vole mladi...Zašto je nešto smešno kad kaže recimo Empejac? Zato što je duhovitost odlika pre svega inteligentnih ljudi. Ja ove osobine ne vidim u nekom ko je u stanju da mi ogadi čak i gledanje kviza "Milioner". Edited November 11, 2011 by Quizmaster
Quizmaster Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Ma, jok, nego smo mi preterano probirljiva publika. Narod je zapravo uživao. :D
Frank Pembleton Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jos je i ono Velika Srbija do jaja koliko je ovo lose....
Verterdegete Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Gledao sam danas reprizu. Potpuni smor. Hebote, i Kursadzije su bolje od ovoga. Kursadzije mi od blama i neverice barem izmame kez na licu. Dakle, ima neke emotivne reakcije. A ovo je bilo jednako inspirativno gledati koliko i onaj provajderski kanal gde listaju spisak i frekvencije tv stanica.
Verterdegete Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 chekaj, to neki animirani narodnjaci? "Samo Veceras"
Đipalo Junuz Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 (edited) Pre desetak minuta je počela repriza onog animiranog sranja, pa ko voli... Edited November 12, 2011 by fanjo
mraki Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Sad je na programu nešto sa Zeljkovićem, Svetim Petrom i Ivanom Ivanovićem...Jel to to o čemu pričate, koliko puta onda repriziraju?
Recommended Posts