Jump to content

Featured Replies

transferi neprijatnosti u talasima nadiru...mozda ispune ovo iz naslova i emituju se samo veceras.

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

hahaha, slucajno okrenuh listajuci kanale, taman kad pomislih da ne moze nize oni me demantovaseisuse.gifdno dnoa, sto bi rekla moja deca ....

WTF !?Kakvo je ovo šaljenje... :blink:Gde je MP da kaže koju reč o ovom divnom spektaklu?Kud se košarka završila, pa sam navatao ovo u prolazu... :isuse:

Truđenje, šaljenje, sve što vole mladi...Zašto je nešto smešno kad kaže recimo Empejac? Zato što je duhovitost odlika pre svega inteligentnih ljudi. Ja ove osobine ne vidim u nekom ko je u stanju da mi ogadi čak i gledanje kviza "Milioner".

Edited by Quizmaster

Au, zar je bilo bas toliko lose ? :mellow:

bilo je još gore od loše

Ma, jok, nego smo mi preterano probirljiva publika. Narod je zapravo uživao. :D

Jos je i ono Velika Srbija do jaja koliko je ovo lose....

Gledao sam danas reprizu. Potpuni smor. Hebote, i Kursadzije su bolje od ovoga. Kursadzije mi od blama i neverice barem izmame kez na licu. Dakle, ima neke emotivne reakcije. A ovo je bilo jednako inspirativno gledati koliko i onaj provajderski kanal gde listaju spisak i frekvencije tv stanica.

chekaj, to neki animirani narodnjaci? :unsure:

chekaj, to neki animirani narodnjaci? :unsure:
"Samo Veceras"

Pre desetak minuta je počela repriza onog animiranog sranja, pa ko voli... :puke:

Edited by fanjo

a koja je ciljna grupa te pojave? :unsure:

Boze koliko je ovo jadno

Sad je na programu nešto sa Zeljkovićem, Svetim Petrom i Ivanom Ivanovićem...Jel to to o čemu pričate, koliko puta onda repriziraju?