Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
Insajder bez reprizeIzvor: B92Beograd -- Počinje novi serijal Insajdera "Kupoprodaja zdravlja", koji od večeras možete gledati samo premijerno ponedeljkom u 21 h na televiziji B92.Insajder je emisija koja godinama donosi samo ekskluzivne informacije i otkriva mnoge tajne. Zato će ubuduće imati ekskluzivno premijerno izdanje ponedeljkom u 21 h, bez reprize.
Mozda da uvedu pretplatu na gledanje Insajdera? :wacko:
Posted

Cini mi se da hoce Brankicu da stave na marginu. Isti vlasnik daje film "Sisanje" u isto vreme kad i insajder pa jos nema reprize. 1+1=2.

Posted

koja guska je razgovarala sa glasnogovornikom who :D- ono je bilo strašno, dva puta joj je odgovorio da nema pojma o farmakomafiji ali ona je morala i po treći put preformuliše pitanje i pita istu stvar, nako čega se on samo pokupio i završio razgovor, nije li to moglo malo pametnije pitati, potkrepljeno nekim zapaljivim dokaznim materijalom, ovako je ispalo da daje izjavu za neku emisiju teoretičara zavere....

Posted

Dvojka mora biti da je deo nekog cunning plana da narodu ogadi Novaka, ne vidim drugo objasnjenje. :unsure:

Posted

pa kad je novak u prvom kolu ATP 500 turnira gledaniji od njihovih udarnih vesti u 18:30 (ne znam ko je to procenio i "naredio" da se vesti sutra pomere)nisu oni ljudi krivi sto je gledanost najbitnija ... :isuse: trebaju da uvedu nesto nalik na ono govno na Pinku gde "spijuniraju" poznate, i da prate Novaka i prikazuju gde jede, kaki i spava. mislim da bi piplmetri explodirali <_<

Posted

Ovo naglaseno "nemanje" reprize je glupost nevidjena....A opet Brankica u svakom intervjuu koji daje naglasava da joj je "posle promene vlasnicke strukture TVB92 data sva moguca podrska da nastavi"...

Posted

Gotovo. Ko je gledao Insajder, gledao, ko nije...nek se uzima u pamet sledeceg ponedeljka.

Posted
Gotovo. Ko je gledao Insajder, gledao, ko nije...nek se uzima u pamet sledeceg ponedeljka.
Cenim da će da bude na jutubetu. ;)Aj bre ko je gledao, dajte neke detalje. Valja li to čemu - sada?
Posted

Nema više večernjeg Sportskog pregleda?

Posted
Nema više večernjeg Sportskog pregleda?
Ima, kako nema.Užasava me to polusatno mlaćenje prazne slame posle vesti. Prvo ona kvazi-vremenska pseudo-prognoza koja izgleda i zvuči kao City iz najružičastijih godina, a onda taj sportski pregled gde smaraju do bola informacijama o tome šta je Viktor Troicki večerao i koji je iranski fudbaler kojeg uhvatio za dupe :isuse: Čekam Wire u ponoć, a retko počne pre pola jedan.
Posted
koja guska je razgovarala sa glasnogovornikom who :D- ono je bilo strašno, dva puta joj je odgovorio da nema pojma o farmakomafiji ali ona je morala i po treći put preformuliše pitanje i pita istu stvar, nako čega se on samo pokupio i završio razgovor, nije li to moglo malo pametnije pitati, potkrepljeno nekim zapaljivim dokaznim materijalom, ovako je ispalo da daje izjavu za neku emisiju teoretičara zavere....
"What IS pharmacomafia?""I don't know what you mean. I don't know that term.""Why is world united in war against drugs, and against pharmacomafia it is silent?""Like I said, I don't know what you're talking about.""Do you think that pharmacomafia...":isuse:What IS techmology?http://www.youtube.com/watch?v=UST26RjBXvo
Posted

Pretpostavka je da će najnoviji Insajder biti ili na Jutjubetu ili na kanalu B92 na Blipu, mada mi je ova emisija bila iznenađujuće tanka i više je ličila na autorsku emisiju nekog saradnika Trećeg Oka ... Naravno, i vrapci znaju za farmakomafiju i da ona postoji, ali trebalo je to potkrepiti jačim argumentima a ne iskazima nekih nezadovoljnika sumnjivih kvalifikacija i reputacija što su popili šut-kartu iz tamo nekih zdravstvenih institucija, ko zna iz kojih stvarnih razloga ...A Brankica je naivna ako je poverovala manekenki grčkih sladoleda, naravno da ova nije smela da joj da direktnu šut-kartu ali da će da je gurne na marginu - hoće! A i čini mi se da Brankica sa svojom emsisijom i nema gde, svi mediji su partijski i nikome ne trebaju takve neprijatne emisije ... Možda je i ona htela na RTV, ali to bi onda značilo da i obezbeđenje mora sa njom u Novi Sad ...

Posted

Evo ih opet ova četvorica leleee.Jeste primetili kako bošković kopira acastop stajling "ostavio sam lopatu ispred studija"?sent from klozetska šolja by BVK