October 25, 201113 yr I dobro, koji kurac B92 opet drzi sliku mrtvog Gadafija na prvoj strani??? Moram li da gledam les svaki put kada otvorim B92 info? Jebote!
October 25, 201113 yr I dobro, koji kurac B92 opet drzi sliku mrtvog Gadafija na prvoj strani??? Moram li da gledam les svaki put kada otvorim B92 info? Jebote!Vaistinu.
October 25, 201113 yr pa ko ce da vam drzi borbeni moral dok branite ljucka prava rahmetlija u raspravi sa rodjerom nego b92
October 27, 201113 yr Cosic razbio casu u studiu, bice dobro da nije i ruku raskrvavio, daju krupan kadar pa ne moze da se uoci
October 27, 201113 yr Cosic razbio casu u studiu, bice dobro da nije i ruku raskrvavio, daju krupan kadar pa ne moze da se uociDalabu...I izgleda kao covek sa konstantnim napadima zuci....
October 27, 201113 yr I dobro, koji kurac B92 opet drzi sliku mrtvog Gadafija na prvoj strani??? Moram li da gledam les svaki put kada otvorim B92 info? Jebote! Vaistinu.Ako, ako, dobro je to, da malo i podržavaoci humanitarnih ubijanja vide, kad već ne mogu da osete, plodove svoje podrške.
October 27, 201113 yr Ubila partnera zbog igre Monopol Lekari Hitne pomoći saopštili su da žrtva napada ima teške povrede, ali mu život nije ugrožen. Edited October 27, 201113 yr by Takanohana
October 29, 201113 yr V.Britanija sa GMT prelazi na CET?Do sada se ovoj promeni posebno protivila Škotska kojoj bi promena vremena, s obzirom da se nalazi severnije od Engleske, ujutro donela jedan sat mraka duže.Izgleda da na sajtu slabo ima i onih sa osnovnom skolom.
October 30, 201113 yr Politički portret Aleksandra Vučića od Šešelja do danas u emisiji Nataše Odalović, Hoću da znam. :PPS: Hebote, uvek brkam ovu temu i onu za Utisak.
October 31, 201113 yr Šta je ovo, New Radicals preuzeli B92?! Vučić sinoć u Utisku, a već ovog jutra kod seksi Nate ...
October 31, 201113 yr Radio B92 tone još dublje ... Nakon Cuke i Duće i Duće, ukinuta je i osvežavajuća emisija stendap komičara subotom od 12 do 13. Čak nema više ni smiljana banjca i njegovog pokušaja da subotom i nedeljom zameni nekadašnji sportski ritam ...Sad imamo samo la-la emisije i brakusa ...
October 31, 201113 yr Ja ne znam da li ta Nataša Odalović treba da bude neko pojačanje za B92 line up novinarski, ali ona žena nema blage veze sa poslom koji radi. Kontam da se sva preznoji dok odjavi emisiju, tako mi zvuči.