Кристофер Лумумбо Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Da li je do mog tva tek slika sa basketa izgleda kao da je puštaju sa mobilnog telefona.nije do tvog tva
Frank Pembleton Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Da li je do mog tva tek slika sa basketa izgleda kao da je puštaju sa mobilnog telefona.Verovatno nije do njih nego do arene ocigledno da su imali probleme kasnili su sa prenosom...sent from klupa_u_parku
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 (edited) ili nisu imali(hteli) da se otvore za link od telekoma <_<edit:iz iskustva znam da svima zine dupe za tih par hiljada evra za taj link koji se placa telekomu. Obicno se za news zakupljuje link od 3MB/s, muzika jedva prolazi sa 6MB/s(ako su scena i svetlo kamernog tipa), sport zahteva 9MB/s sa izuzetkom vaterpola i svih ostalih sportova u vodi gde je neophodan protok od 12MB/s Edited October 21, 2011 by kud u maglu Simovicu
Quizmaster Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 (edited) Sad vidim na internetu, Ernest Borgnine je još živ i glumi u 94. godini! Edited October 21, 2011 by Quizmaster
kud_genijalci Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Sad vidim na internetu, Ernest Borgnine je još živ i glumi u 94. godini! povodom filma "dobila sam dedu za božić" koji su prikazali prošle godine, utvrdih isto (tada je imao 93), a isto važi i za herberta loma, takođe rođenog 1917
Frank Pembleton Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ili nisu imali(hteli) da se otvore za link od telekoma <_<edit:iz iskustva znam da svima zine dupe za tih par hiljada evra za taj link koji se placa telekomu. Obicno se za news zakupljuje link od 3MB/s, muzika jedva prolazi sa 6MB/s(ako su scena i svetlo kamernog tipa), sport zahteva 9MB/s sa izuzetkom vaterpola i svih ostalih sportova u vodi gde je neophodan protok od 12MB/sNe daj boze da je neko radio sat uplink ;)
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 donesi indeks da ti overim semestarskupio sam sve potpise <_<
yolo Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ne daj boze da je neko radio sat uplink ;)ti jos treba da spremas gradivo
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ti jos treba da spremas gradivo http://www.youtube.com/watch?v=pSOzViuvq4M
Frank Pembleton Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 ti jos treba da spremas gradivoVidecemo tebe kad dodje do biranja inkubatora, kako si spremio gradivo....
dvb-t manijak Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 (edited) offtopic, ali jedno pojašnjenje:iz iskustva znam da svima zine dupe za tih par hiljada evra za taj link koji se placa telekomu. Obicno se za news zakupljuje link od 3MB/s, muzika jedva prolazi sa 6MB/s(ako su scena i svetlo kamernog tipa), sport zahteva 9MB/s sa izuzetkom vaterpola i svih ostalih sportova u vodi gde je neophodan protok od 12MB/s bre, ja ne znam koje je tvoje iskustvo, ali ako pričamo o slici standardne definicije ("SD"), po ISO (...H.262) standardu, teorijski maksimum bitrejta je:Audio+video bitrate Video peak 9.8 Mbit/s Total peak 10.08 Mbit/s U raznim amaterskim softverima možeš da izrendaš i veši bitrejt, ali ni jedan hardverski uređaj ti ga neće pročitati.(na stranu to što se bitrejt izražava u bitovima u sekundi bit/s, a ne u bajtovima u sekundi B/s, ali to si sigurno slučajno pogrešio... ;) Edited October 24, 2011 by dvb-t manijak
morgana Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 kad god upalim tv, vidim basarune znam da li je do mene ili do njega
yolo Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Videcemo tebe kad dodje do biranja inkubatora, kako si spremio gradivo....cccc.... da si me zvao oko ginekoloskih usluga pa ajde, ovako kucas na otvorena vrata....:)
nemoderisani Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 kad god upalim tv, vidim basarune znam da li je do mene ili do njegaisto
Recommended Posts