Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)

U vezi ovim gafovima "ponovno puštanje epizode serije koja je išla prije 4 dana" - to je nekad bio problem i sa Pinkom (ne znam kako je sad, ne pratim na Pinku ništa već godinama, ali sam naravno pratio Mućke svojevremeno - vidim sad idu na PFamily), a koji se pojavljuju u vezi sa "The Wire" i Saut Parkom (bar je nekad bilo tako, dok su onomad puštali prvih desetak sezona) - imam osjećaj da su odgovorni za kupovinu tih serija na B92 išli logikom da (im je neko rekao da) je kul da imaju te serije i da će moći da se kurče kako imaju odličan serijski program (kontra turskih/latino/hrvatskih sapunica ili "kultnih serija" sa rekordnom gledanošću izašlih iz kuhinje magova Šopole i Pavića uz neke reprize produkcije iz '70-ih i '80-ih), ali ne i logikom da će to zapravo neko i da gleda. Podsjećaju me na one novopečene bogataše što u svojoj kući imaju zid sa policom za knjige na kojoj su mamutski kompleti Dostojevskog, Perl Bak, Ive Andrića, pa i Marije Jurić Zagorke (sa sve zlatotiskom, gdje 6 kompleta zauzima cijeli zid) ali naravno da nijednu knjigu (čak ni tu Gričku vješticu) sa čitave police nisu pročitali. Ali da polica lijepo izgleda kao pozadina na porodičnim portretima, izgleda.

Edited by NekoIzMase
Posted
Koja estradizacija termina u kojem je do nedavno išao "Kažiprst" ... Možda bi Nataša-Maca Odalović uspela kao stendap komičar jer sa ovim cvikama i tikovima liči na ženskog Vudija Alena ...
Posted (edited)

Ipak je najjace ono na kraju kad nije skapirala da se Rudanova zahebava, pa krenula da pljuje po Hrvatima. :lol:

Edited by Verterdegete
Posted
kad poraste izgledace kao natasa jovanovic
Hahaaa...u medjuvremenu, svi smo porasli. Eto, ja sad izgledam kao Šešelj.
Posted

:(nazdravlje tebi anja u poodmaklim godinama, ja je svakako ni nisam vidjela prije one slike

Posted
My so called life je isto išao na BK
Pre ce biti Studio B
Posted
nazdravlje tebi anja u poodmaklim godinama
U medjuvremenu, presao sam i ja na mladje. Ako moze vojvoda...mogu valjda i serdari
Posted

meni anja uvek bila bezveze, suvise velika glava u odnosu na sise koje je bas isticala. maja japundza, e to je srpska komadina!

Posted (edited)

dosadna u svakom smislugleda onako teleći zrikavo i nije prisutna.ranković je i onako nezgrapna izumela seksapel za ovu štreberku.

Edited by nisam ja