korindjar Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 meni je kao klincu bk bio odličan. puzzle anje ranković je koliko se sećam bio ko video verzija politikinog zabavnika, aksiom mi je bio ok zbog brojeva i sećam se da sam ga redovno gledao, imali su onu kanadsku emisiju koja je bila otprilike preteča mythbustersa, vesti su izgledale pristojno, a ne sa telefonom za scenografiju, bili su malo tanki sa filmovima i serijama i tu je uvek bio neki anemičan izbor. uh, sećam se još puta za ejvonlidobra stanica za ondašnje uslove i mislim da je to jedina tv koju sam ostavljao na teveu da zveči u pozadini (nije mogla svaka tako da se ostavi!). sad uvek psotoji to da je iza svega toga stajao lik kao bogoljub i da se finansirala izvlačenjem para iz mobtela. pukla je posle odlaska đurića, a marić i vanja su je sahranili. ono na kraju je bila tuga za gledanje.
Verterdegete Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ako se izuzme Karicevska propaganda, BKTV je bio vrlo dobra televizija. Definitivno su bolji svega sto danas imamo u ponudi.Bilo je tu zanimljivih autorskih emisija tipa Crni Biseri, Manevar, Svet na dlanu, Reklamozderi, Puzzle, Top Speed... Imali su i solidan naucno-obrazovni program. Jes da su to uglavnom bile neke bajate emisije iz osamdesetih i devedesetih, ali ih je uvek bilo, uvek su dodavane nove, i imale su pristojnu zastupljenost u ukupnom programu.Filmski i serijski program im je bio srednja zalost. Uglavnom Hallmarkova produkcija, anticki Holivud i neuspesne amercike serije. Ali bilo je i poneceg poularnog - Law & Order, Treci kamen od Sunca, Ali Mekbil, Ruzna Beti... A imali su i Crnog Gruju i Jelenu.
Gonzo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 mislim da su treći kamen i eli mekbil jedino što sam pratio na bk.e da, zar nije pavlica prešao sa bk na b92, ili je bilo obratno?
Hamlet Strašni Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 (edited) My so called life je isto išao na BK Edited October 17, 2011 by Hamlet Strašni
Gonzo Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 inače, crni biseri su bila jedna eminentna emisija. http://www.youtube.com/watch?v=YGyE5QDb5oQ
beatakeshi Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zar ovo nije topik o B92? Ovu priču o BKarićima primerenije je da nastavite u onom "Ja volim devedesete". A "autorske" emisije na BKTV, majko moja. "Đura"? Ipak, vreme leči sve.
ToniAdams Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Treci kamen od sunca, Ally McBeal i jel nju posle dofatijo butulija igor?
James Marshall Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ipak da se ispravim za serijski program - sad se kao kroz maglu sjećam da je na BK išao "Oz". (iako sam ga ja pratio na HRT2, ali ipak rispekt za potez)
morgana Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Treci kamen od sunca, Ally McBeal i kad poraste izgledace kao natasa jovanovic
renne Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ipak da se ispravim za serijski program - sad se kao kroz maglu sjećam da je na BK išao "Oz". (iako sam ga ja pratio na HRT2, ali ipak rispekt za potez)i kameleon
*edited by mod Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Zar to nije bilo na Kosavi uz Profailera?
Recommended Posts