Cane Vukic Prebranac Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 edit: da ne zaboravim i emitovanje 1-3 ture "Srbijo, najlepša bajko, Srbijo, oče i majko, Bog nek ti pruži spas jer mi te volimo kao što ti voliš nas" Karićevih ćerki svakih pola sata što je naplaćivano desetinama miliona evra sponzoru Mobtelu, dabome - od onog dela koji bi trebao da sleduje državi kao deo profita.Јао да.
stoka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Јао да. Kada sam navodio BKTV kao primer, nisam mislio na poslednji stadijum ove televizije kada se pretvorila u običan servis karićeve stranke, nego na zlatno doba koje je iznedrilo masu novinara, voditelja i prezentera koji sada rade na svim drugim televizijama. RTS, B92, Prva, Pink i Hepi su puni kadrova BKTV i to su, u većini slučajeva, njihovi najistaknutiji poslenici javne reči ... Tijanić je sada glavni na RTS-u, Marić je glavni na Hepiju, pa su tu Olja Kovačević, Žeželj, Beleslin, Nevistić, Vanja Bulić, Bokica Lekić, Srki Đurić (ex-pi-ar Vlade Srbije i glavni na TV Avali), Neša Stefanović, Smiljan Banjac, Neba Popov, Sale Filipović (sada je na RTV), i da ne nabrajam dalje ...
yolo Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 keve ti, koji su to najistaknutiji poslenici javne reci dosli sa BK na B92? da ne kazem koji su uopste dosli - mukica smiljan banjac na stranu?
stoka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ... zaboravio sam Baranca i Zvezdanu-Zveki Jovanović koji su sada na Prvoj ...
bergasa19 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Evo nam velicanstveni S. Beleslin vodi vesti.
stoka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 keve ti, koji su to najistaknutiji poslenici javne reci dosli sa BK na B92? da ne kazem koji su uopste dosli - mukica smiljan banjac na stranu?Beleslin je bio na BKTV-u, na primer ...
aram Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 a kad je, kako rece, bokica lekic bila na bk? a i djuric nije bas tamo ni poceo, a ni bilo sta naucio.
stoka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ... i Bujošević, sadašnji glodur Politike, postao je novinar na BKTV-u ...
stoka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 a kad je, kako rece, bokica lekic bila na bk? a i djuric nije bas tamo ni poceo, a ni bilo sta naucio.Možda tamo nisu počeli ali su tamo stasali kao Novinari, sa velikim "N" ...
stoka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 (edited) sve si ti to nesto pomeso, prijatelju...Ako laže koza, ne laže rog: Zaboravio sam i Maju Sapundžu i Tanju Ferendino ... i Anetu Mihajlović i Snežu Vučkovac ... Edited October 16, 2011 by stoka
teacher Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 ... i Bujošević, sadašnji glodur Politike, postao je novinar na BKTV-u ...šta pričaš ti čoveče? nadam se da se sprdaš.
Skyhighatrist Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 (edited) Budalash... Edited October 16, 2011 by historian
stoka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 (edited) šta pričaš ti čoveče? nadam se da se sprdaš.Bujošević svoje novinarsko ime sigurno nije stekao pišući kolumne u NIN-u, Politici, Telegrafu ili Evropljaninu, jer prosečan Srbin nešto i ne čita novine, nego vodeći emisiju "Nije srpski čutati" Od 2001. do aprila 2006. godine na BKTV-u ... BTW, g-dine Tičer, kada ćete mi skinuti ban sa sportskih diskusija? Edited October 16, 2011 by stoka
teacher Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Bujošević svoje novinarsko ime sigurno nije stekao pišući kolumne u NIN-u, Politici, Telegrafu ili Evropljaninu, jer prosečan Srbin nešto i ne čita novine, nego vodeći emisiju "Nije srpski čutati" Od 2001. do aprila 2006. godine na BKTV-u ... ja sam luđi od tebe...
Recommended Posts