Takeshi Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 nedavno sam slusao tipa iz hrvatske, koji kaze da internet portali sve vise funkcionisu po principu "softverskog uredjivanja", sadrzaji koji se klikcu idu na naslovnu stranu, i dopunjuju se, oni manje kliktabilni idu dole. i tu dominiraju jahaci: crna hronika, seks, estrada i automobili.tako da... sto vise budete trazili (kliktali) vesti za iscudjavanje na b92, vise ce ih biti
gospa buba Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 nedavno sam slusao tipa iz hrvatske, koji kaze da internet portali sve vise funkcionisu po principu "softverskog uredjivanja", sadrzaji koji se klikcu idu na naslovnu stranu, i dopunjuju se, oni manje kliktabilni idu dole. i tu dominiraju jahaci: crna hronika, seks, estrada i automobili.tako da... sto vise budete trazili (kliktali) vesti za iscudjavanje na b92, vise ce ih biti hocesh da kazesh, al biranim rechima, da smo si sami krivi? ^_^
Lezilebovich Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 nedavno sam slusao tipa iz hrvatske, koji kaze da internet portali sve vise funkcionisu po principu "softverskog uredjivanja", sadrzaji koji se klikcu idu na naslovnu stranu, i dopunjuju se, oni manje kliktabilni idu dole. i tu dominiraju jahaci: crna hronika, seks, estrada i automobili.tako da... sto vise budete trazili (kliktali) vesti za iscudjavanje na b92, vise ce ih biti KOliko sam ja video, portal B92 ne radi na taj nacin, nego urednici pojedinih sekcija vide koliko je bili klikova na koju vest i onda rucno pojedine tekstove izbacuju na glavnu stranu.
hazard Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 nedavno sam slusao tipa iz hrvatske, koji kaze da internet portali sve vise funkcionisu po principu "softverskog uredjivanja", sadrzaji koji se klikcu idu na naslovnu stranu, i dopunjuju se, oni manje kliktabilni idu dole. i tu dominiraju jahaci: crna hronika, seks, estrada i automobili.tako da... sto vise budete trazili (kliktali) vesti za iscudjavanje na b92, vise ce ih biti zato sam ja prestao iz principa da otvaram sekciju b92 zivot. otvarao pre nonstop da im se smejem, izcudjavam, slao ljudima linkove tipa "vidi budale..." i onda shvatim da im time samo nabacujem klikove na najdebilniji deo sajta i dizem mu popularnost dok urednik te idiotske sekcije zadovoljno trlja ruke.oce neko ko je vican programiranju firefox ekstenzija da napravi b92zivotblock ekstenziju?
Hella Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Posećen je otprilike kao i B92 Forum :)kako uspeš da tačno odvagaš posećenost fb92? ima neka finta za posetometriju po segmentima?
copkillah Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ne, prosto znam tačne brojke.FB92 ima neznatno veću posetu od 'Života'.
Lancia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 U koji grad ste zaljubljeni?samo tako stave bombastican naslov i kad otvoris - jedno veliko nista. par slika i propratni tekst za uzrast do 6 godina.ovo je vrhunac:Brisel – Tih ali intrigantan, predivan ali ne kičast, pomalo sklon apsurdu. Potpuno logičan, bez ikakve drame.apsurdan a logican. tih (a proglasen za najbucniji grad u evropi)
ToniAdams Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 zar nije proglasen za najdosadniji, a posle njega zg?
Milogled Bluff Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ja sam kad sam bio mali mislio da tanzanija ima neke veze sa tarzanom, u stvari znao sam da nema al sam zeleo da ima.+1. Hocu reci, nisam znao da nema veze.
*edited by mod Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 zar nije proglasen za najdosadniji, a posle njega zg?Tako sam i ja cuo pa mi nije jasno kako moze bucno i dosadno u isto vreme
Lancia Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 (edited) zar nije proglasen za najdosadniji, a posle njega zg?Eh, dosadan?¿ Ko je glasao, casne sestre?Nema sta nema u Briselu. Dve stvari koje nisu za pohvalu, cistoca i buka. Osim sto se baca kako ko stigne na ulicu, dodatni efekat su kesetine po ulicama usled nepostojanja klasicnih kontejnera. O psecim kakama da ne pricam.Klasicna buka velikih gradova je tamo uvecana nenormalnim pandurskim i ambulantnim sirenama. To jos nigde nisam cuo.edit: + vreme, ako se to moze nazvati vremenom. Edited July 15, 2011 by Lancia
ToniAdams Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 (edited) evo ti link kad meni ne verujes evo josi jos Edited July 15, 2011 by ToniAdams
Recommended Posts