Apollo Creed Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 I obavezno pročitati: http://www.estetska.com/aktuelnosti/zasto-sam-povecala-grudi/ Ma taj b92 je puk'o skroz.Zenska stavila nove dojke, a oni je utamničili na radiju, dok im emisije na tv-u vode kojekakvi mutanti sa planeta Zeeba.
stoka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) Ma taj b92 je puk'o skroz.Zenska stavila nove dojke, a oni je utamničili na radiju, dok im emisije na tv-u vode kojekakvi mutanti sa planeta Zeeba. Pa da, nabacila silikone u nadi da će da je angažuju za jutarnji program na TV-u, kad ono - prc! Surovi su ti mediji. A i dr Colić nije jeftin ... Jer biti voditeljka na televiziji znači:- biti primećen od drugih medija pa možda padne neka novčano primamljivija ponuda- biti primećen od bogatih sponzora pa možda padne neka udaja ... Edited July 14, 2011 by stoka
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Ma taj b92 je puk'o skroz.Zenska stavila nove dojke, a oni je utamničili na radiju, dok im emisije na tv-u vode kojekakvi mutanti sa planeta Zeeba. trebala je da ugradi za broj veće, onda bi preotela Luni Lu emisiju.Kakav jutarnji, kakvi bakraci
Verterdegete Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-vesti/49142-Zbogom-B92.html :(
ToniAdams Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 WTF? eto sto sam podlozan infekcijama, sve mi je sad jasno.ima bre i jace otog
Eraserhead Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 eto sto sam podlozan infekcijama, sve mi je sad jasno.ima bre i jace otog Treba mi smajli koji se krsti.
gospa buba Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ali sto to rade? stvarno mi nije jasno.ko, nauchnici iz tanzanije? mala zemlja, kilav budzet za nauku ^_^ima se dojam da je na tom sajtu: (a) ostalo par kosmonauta sa finim smislom za humor i ironiju, pa sad shalju poruke u svemir, dok im ne istekne kiseonik ili (b) zaposlili su hordu sponzorusha i iventusha, da biraju tekstove u skladu sa 1 pogledima na svet. ko bi ga znao, u ovako teshkom trenutku...
morgana Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 (edited) ja vec mjesecima imam dojam da nekom kasni plata ili prijeti otkaz, pa se sprda kad vec nista drugo ne mozeedit! ali valja i pohvaliti, kad se ima za sta:u istoj rubrici, taman gdje i pripada, je i ovo:Ministarstvo tražilo cenzuru Twittera Edited July 14, 2011 by morgana
ToniAdams Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 ko, nauchnici iz tanzanije? mala zemlja, kilav budzet za nauku ^_^ja sam kad sam bio mali mislio da tanzanija ima neke veze sa tarzanom, u stvari znao sam da nema al sam zeleo da ima.
ToniAdams Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 to je tarzanija šabane <_<pa insistiro sam na tome.
Recommended Posts