Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted (edited)
Ma taj b92 je puk'o skroz.Zenska stavila nove dojke, a oni je utamničili na radiju, dok im emisije na tv-u vode kojekakvi mutanti sa planeta Zeeba. rant.gif
Pa da, nabacila silikone u nadi da će da je angažuju za jutarnji program na TV-u, kad ono - prc! Surovi su ti mediji. A i dr Colić nije jeftin ... Jer biti voditeljka na televiziji znači:- biti primećen od drugih medija pa možda padne neka novčano primamljivija ponuda- biti primećen od bogatih sponzora pa možda padne neka udaja ... Edited by stoka
Posted
Ma taj b92 je puk'o skroz.Zenska stavila nove dojke, a oni je utamničili na radiju, dok im emisije na tv-u vode kojekakvi mutanti sa planeta Zeeba. :rant:
trebala je da ugradi za broj veće, onda bi preotela Luni Lu emisiju.Kakav jutarnji, kakvi bakraci
Posted

Budzet je keva....

Posted
eto sto sam podlozan infekcijama, sve mi je sad jasno.ima bre i jace otog
Treba mi smajli koji se krsti.
Posted

ali sto to rade? stvarno mi nije jasno.

Posted
ali sto to rade? stvarno mi nije jasno.
ko, nauchnici iz tanzanije? mala zemlja, kilav budzet za nauku ^_^ima se dojam da je na tom sajtu: (a) ostalo par kosmonauta sa finim smislom za humor i ironiju, pa sad shalju poruke u svemir, dok im ne istekne kiseonik ili (b) zaposlili su hordu sponzorusha i iventusha, da biraju tekstove u skladu sa 1 pogledima na svet. ko bi ga znao, u ovako teshkom trenutku... :unsure:
Posted (edited)

ja vec mjesecima imam dojam da nekom kasni plata ili prijeti otkaz, pa se sprda kad vec nista drugo ne mozeedit! ali valja i pohvaliti, kad se ima za sta:u istoj rubrici, taman gdje i pripada, je i ovo:Ministarstvo tražilo cenzuru Twittera

Edited by morgana
Posted
ko, nauchnici iz tanzanije? mala zemlja, kilav budzet za nauku ^_^
ja sam kad sam bio mali mislio da tanzanija ima neke veze sa tarzanom, u stvari znao sam da nema al sam zeleo da ima.
Posted
to je tarzanija šabane <_<
pa insistiro sam na tome.