Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted

Da puste harpera i burnerku da komentarisu.A ja cu pivo da donosimSent from my GT-I9000 using Tapatalk

Posted
Da puste harpera i burnerku da komentarisu.A ja cu pivo da donosimSent from my GT-I9000 using Tapatalk
:lol: Pa da im rasteramo sve gledaoce smarajuci ih dok ne odu ili umru. Uozbilji se.
Posted

pa sto je najgore i ne bi s obzirom da ovaj jebe nam se za sve koncept negde i datira iz old school dana, jedino sto su ga tada (na radiju) filovali neki malo drugaciji likovi.

Posted

o čemu se radi u ovoj Debati, proputih sve?

Posted
o čemu se radi u ovoj Debati, proputih sve?
ja uhvatio samo minut-dva posle dočeka, tema su univerziteti. izmedju ostalih gost je i vlasnik Megatrenda. prvo izgovoreno mu je bilo da Novak Djoković studira kod njih. tad sam prebacio.
Posted (edited)
ne pratim b92 od promene vlasnika, al ovo je stvarno drastična šabanizacija. što je najgore, trude se da to budu, nije im urođeno.
odlicno definisano. stvarno bravo! saranovic je kul lik, ali se trudi da se uklopi u hype.osim vujcina. on je saban po definiciji. Edited by pacey defender
Posted

Vidim da je B92 čak počeo da fura iste naslove kao Kurir. Treba lepo da promene ime da ne kvare ono što je napravljeno dok su bili normalni.

Posted

Tema je sama po sebi vrlo škakljiva i lako sklizne u mržnju prema Romima iako oni nisu deo problema već su samo jedan deo onih koji zbog problema koji ima ovo društvo trpe negativne posledice. I onda na takvoj temi kojoj treba ozbiljno i razložno pristupiti srećemo sledeću rečenicu.

...Kada je kasnije ipak utvrđeno da most mora hitno da se rekonstruiše, u celu priču umešao se grad iako nije bio potpisnik ugovora. Romi su raseljeni i dobili su smeštaj koji ima i struju i vodu (i koji ne plaćaju) Svi su dobili dokumenta o trošku grada, zdravstvene knjižice, redovnu socijalnu pomoć...
Ja uopšte nisam pristalica deljenja besplatnih stanova, ali šta je za ime Božije ovo u zagradi!? Ima tekst još problematičnih mesta ali ovo mi je baš bolo oči.
Posted

A, sada smo čuli da se "Pulp" izgovara "Пулп".

Posted
A, sada smo čuli da se "Pulp" izgovara "Пулп".
Taj deo su izbacili u vestima u 18:30, tj. nisu emitovali deo kada iz studija pitaju tu malu, u Novom Sadu, ko nastupa večeras :lol:
Posted
Na ''Fjužnu" svirao je surf rok sastav "Meser čups" uz video bimove na kojima idu kadrovi iz razih horor filmova, a pevačica i basistkinja su bile obučene kao vampirice. Više stotina razigranih fanova okupilo se da čuje horor rokabili zvuk.
TANJUG kida. Na stranu što su konstrukcije kao da je pisalo dete koje ide u drugi razred osnovne škole, ali dodavanje članova benda i izmišljanje činjenica (obučene kao vampirice?) su imbecilne.