hazard Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ivan Ivanovic je najogavnija pojava na srpskoj medijskoj sceni otkada vodi taj svoj jadni talk-show. Trebalo je da se drzi kes-taksija, tu mi je cak bio i simpatican. Al' ocigledno je otprilike takva emisija (kes-taksi) njegov domet. Nadam se da ce ga tuziti oni Hrvati iz Vojvodine i da ce mu se najebati majke, i penzionisati ga sto karijere na malom ekranu tice.
Kit Louch Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Jedina stvar gora od toga su bili ponasanje i komentari posle meca u studiju. Onako ja sa drugarima kuci ne komentarisem meceve nakon zavrsetka. Nijednu iole suvislu recenicu o tome sta se desilo tokom meca nismo culi. Za ljude koji poznaju tenis i neke jade, nije toliko bitno, ali prenos je u vecini gledala navijacka populacija koja ne zna mnogo o tenisu i televizija koja je prenosila je ipak u obavezi da ponudi makar kakav-takav komentar meca, osvrt na kvalitet igre, procenu toga sta je odlucilo mec i slicno. Ako oni vec nemaju pojma sta su prenosili mogli su da dovedu nekog ko nesto o tome zna za strucan komentar. Ovo je bilo jebeno finale Wimbledona u kojem je igrao jedan nas igrac, dosao bi im bilo ko da su ga/je zvali.Sve u svemu, totalni promasaj i blatantno neznanje koje se pokusalo zamaskirati euforijom i neobaveznim ponasanjem.Supstrat ovdašnje škole sportskog novinarstva. Neelokvencija i nestručna improvizacija uz usiljeni optimizam i prepodilaženje. Dok RTS i RRA nisu zabranili ja sam za naše redovno navijo gledajuć HRT prenose i prateće emisije.Pre par godina sam primetio ekipu na bosanskom OBN-uhttp://www.youtube.com/watch?v=t9aN_ccx_WYNije da nema debilizma, smešni su ko tri bioskopa sa ovim anplagd sluškama (ipak su to TV lica, difolt nekakav jebga) al se vidi i nekakva priprema, razrada i zaključak.U suprotnom bolje napravit TV verziju Sportskog ritma srca. Kao, zajebavamo se al namerno.
Arkadija Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) Vujcin je bio ocajan. On covek verovatno nije ni cuo za tenis pre nego sto se Novak pojavio, a izgleda da se ni danas ne ubija gledajuci meceve drugih tenisera. Njegov glavni domet u prenosu je "taakooooo jeeeee" i "braaaavooooo", a cim bi krenuo u neke teniske price lupetao je za sve pare. Razumem ja da ih je ova pomama za tenisom sve uhvatila spustenog garda ali danas je moguce veoma brzo pohvatati konce jer informacija ima na sve strane a oni, buduci da rade na televiziji, mogu da urade isto ono sto mogu i ja sa jebenim dual tasterom na daljinskom - da odslusaju par puta kako britanski komentatori prenose tenis i da pokupe neke fazone. Navijanje je OK ali od komentatora se ipak ocekuje nesto vise, recimo, da poznaju sport koji prenose toliko da znaju sta se desava a da nije puko pracenje rezultata i dranje nakon osvojenih poena.Vujcin me je danas uzasno iritirao cudeci se ceo mec kako svaki Rafin ritern pada na liniju. Trebalo bi neko da mu kaze da je Rafin stop ritern slajsom sa BH strane jedan od najsigurnijih na svetu i da nije nikakva slucajnost da taj udarac padne blizu linije. Rafa to radi kroz citavu svoju karijeru.Sve u svemu, totalni promasaj i blatantno neznanje koje se pokusalo zamaskirati euforijom i neobaveznim ponasanjem.Ja sam o Igoru Vujčinu napisala sve najgore, baš na ovom topiku, pre oko mesec dana. On je priučen voditelj/komentator, koga tenis zanima koliko moju pokojnu babu moderno slikarstvo.Čovek je jasno i glasno, 2006. g. javno u programu radija B92 rekao, da je tenis sport koji nikoga ne zanima i zašto pričati o tenisu. On ne ume da komentariše poen sem da viče bravooo i jaooooj.Višković na Sportklubu je komentatorska veličina spram ovih jadnika. Edited July 4, 2011 by Arkadija
bergasa19 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 kaze repoerterka ispred skupstine posle razgovora sa Armenulicem: evo culi ste Armenulica vecina ljudi je ovde dosla zbog Novaka DJokovica
bergasa19 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ima li polje ljudske delatnosti gde svoje misljenje na TV-u nije dao Gorcin Stojanovic.
reg Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Vujcin je jos jednom objasnio kako je ceo centralni navijao protiv Srbina kako ne bi postao br. 1, ali dzabe. Ko ima prava na US open?
salerokada Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 On ne ume da komentariše poen sem da viče bravooo i jaooooj.Upravo. I sve vreme je u tom fazonu. Kada ide onda je "Bravooo Novače", kada ne ide onda je "Nadal je imao sreće", "Nema veze vratiće to njemu Novak"...Vrlo jadno. Školski primer ulizivanja Novaku, da li da se dodvori svemoćnom Srđanu Đokoviću, da li da okaje svoje grehe iz prošlosti, da li da opravda "srbomrzačku b92 u očima srbskih patrijota".
notenoughreasonsforclaire Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Vujcin je jos jednom objasnio kako je ceo centralni navijao protiv Srbina kako ne bi postao br. 1, ali dzabe. Ko ima prava na US open?Ne bi od da širi "zlu krv" (to rekao, zaista), ali posle Pariza i sada Londona...Njemu je bilo jako neprijatno naročito kada je Đoković igrao protiv Baghdatisa i on ne može da shvati da su ljudi navijali da Đoković ne pobedi/ne postane "broj 1".Da li može neko da mu objasni da greši i da ne lupeta više?
yolo Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Školski primer ulizivanja Novaku, da li da se dodvori svemoćnom Srđanu Đokoviću, da li da okaje svoje grehe iz prošlosti, da li da opravda "srbomrzačku b92 u očima srbskih patrijota".izuzetna analiza, mogao bi nesrecni igor da nauci od tebe dubinu sirinu i visinu razmisljanja, sasvim sam siguran da mu mozak u svakoj sekundi svinguje bas izmedju svih tih polova koje si vesto dijagnosticirao sa naglaskom na ovom poslednjem:)
Arkadija Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) Ne znam da li neko prati ovo što ide uživo iz studija B92, ali meni polako počinje da biva muka. Ne od Novaka, već od ove trojice, sada već četvorice. Sad se skoro posvađaše po pitanju kvaliteta grupe Tap 011.Milan Bošković: "... pa oni su napunili Arenu".A neizmerna ljubav prema Ivanu Ivanoviću, prevazilazi sve granice dobrog ukusa. Edited July 4, 2011 by Arkadija
Gonzo Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ne znam da li neko prati ovo što ide uživo iz studija B92, ali meni polako počinje da biva muka. Ne od Novaka, već od ove trojice, sada već četvorice. Sad se skoro posvađaše po pitanju kvaliteta grupe Tap 011.Milan Bošković: "... pa oni su napunili Arenu".A neizmerna ljubav prema Ivanu Ivanoviću, prevazilazi sve granice dobrog ukusa.ne pratim b92 od promene vlasnika, al ovo je stvarno drastična šabanizacija. što je najgore, trude se da to budu, nije im urođeno.
Reaktor Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 " I sad će oni da drve nedeljama ovako, a čovek samo dobro udara lopticu", reče moja žena pre nekoliko minuta (bacivši pogled na b92).
Frank Pembleton Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 " I sad će oni da drve nedeljama ovako, a čovek samo dobro udara lopticu", reče moja žena pre nekoliko minuta (bacivši pogled na b92). Žena ti je zen-monah....
gospa buba Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ne pratim b92 od promene vlasnika, al ovo je stvarno drastična šabanizacija. što je najgore, trude se da to budu, nije im urođeno.oni mi ne shvataju dovoljno da oni danas na vrata, a tapovci na prozor. ili obrnuto, nikad mi nije ishlo dobro to sa vratima i prozorima
Recommended Posts