Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 npr za vreme revanša sa torpedom iz minska kad valjda, ni kriv ni dužan milorad đurković izjavljuje kako "ne zna čemu nasilje na južnoj tribini zvezdinog stadiona" ili dobrosav gajić i šarenac koji milion puta ponavljaju u finalu eurobasketa 97. da je doček ispred savezne, a ne gradske skupštine, ili bilo koji detalj sa mundobasketa 98 (vidi pod denda i "sjajna atmosfera") ili onaj carski dokumentarac o bariju koji jeste zanimljiv zbog navijača ali ne toliko koliko zbog srpskog neofašističkog konteksta ili...dosta ti je i ovo.dobro, ako zanemarimo izlive ekstremnog nacionalizma.pojasni bold
henrik larsson Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Milorad Đurković, Torpedo, Minsk, južna tribina, RTS... o čemu se radilo ovde?Možda je u pitanju neki drugi komentator koji bi komentarisao sranja na severu na tekmi protiv Torpeda iz Kutaisija, samo da je bilo prenosa.
Garnirung Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Mislim da je McCabe mislio na Torpedo iz Gruzije i severnu tribinu, a možda i grešim.
Ryan Franco Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) @kojotništa, to je čista glupost. par sekundi nakon što smo pobedili u finalu čovek kaže: "sjajna atmosfera!". meni je to biser nad biserima ali kapiram da mi je smisao za humor specifičan. posle je intervjuisao neku budalu iz MSP koja je izjavila kako je do jaja "što su s jedne strane rusi, a druge ameri, a mi na vrhu".@ronin moguće je da sam ga pomešao sa nekim ali mislim da su imali tada saradnju rts i rtcg. ili je prenos radila rtcg, a rts preuzeo. ima crnogoraca na forumu pa će oni pojasniti.tekmu sam gledao nadomak Kruševca, a prilično sam ubeđen da bih tamo pre uhvatio signal rtsa negoli rtcga.uostalom, imate 3k radovanje da izađe ivanoviću na crtu. Edited July 3, 2011 by McCabe
gervasius twinkleminkleson Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 protiv gruzijaca je bila pizdarija [to je valjda ljeto prije petog oktobra bilo], ali nije djurkovic to prenosio [ako je uopste i bilo prenosa]
Ryan Franco Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) Mislim da je McCabe mislio na Torpedo iz Gruzije i severnu tribinu, a možda i grešim.upravo to. torpedo, leto 2000, izvinjavam se zbog nejasnoće.počeo rat na tribinama, a budala ne zna ni gde se dešava tuča nego meša tribine. sve vreme je ponavljao "južna". koja je btw, na toj tekmi bila zatvorena.edit: ne znam da li je djurkovic, nije ni bitno. kojot je tražio grdje primere, ja sam mu ponudio ove i to bi bilo to. u svakom slučaju, bilo je prenosa Edited July 3, 2011 by McCabe
henrik larsson Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ja sam siguran da na RTS nije bilo prenosa, pošto sam izašao 15tak minuta ranije, zbog sranja, i onda se sa terase informisao da je Drulić dao i četvrti.
Ryan Franco Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) a onda sam ja očito pomešao rts i rtcg. ništa, kojote, zanemari taj primer. umesto toga ti dajem puštanje "hej slovena" iz studija dok na stadionu nastupa hor zvižduka protiv hrvata 99.uostalom, pomenuto finale 97 i farsa oko dočeka je apsolutan patos sportskog novinarstva igde. Edited July 3, 2011 by McCabe
gervasius twinkleminkleson Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=jkDwchOQbUwmilojko :) Edited July 3, 2011 by gervasius twinkleminkleson
Timmi Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 da vam ne promakne http://www.youtube.com/watch?v=L75p3Su_dcA
harper lee Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 (edited) koj ste se qurac uvatili za tu zastavu? meni su ova dvojica u studiju bila totalno ok. i vujicin je bio sasvim korektan. ne kapiram sta su trebali da rade da bi bili prihvatljivi?Vujcin je bio ocajan. On covek verovatno nije ni cuo za tenis pre nego sto se Novak pojavio, a izgleda da se ni danas ne ubija gledajuci meceve drugih tenisera. Njegov glavni domet u prenosu je "taakooooo jeeeee" i "braaaavooooo", a cim bi krenuo u neke teniske price lupetao je za sve pare. Razumem ja da ih je ova pomama za tenisom sve uhvatila spustenog garda ali danas je moguce veoma brzo pohvatati konce jer informacija ima na sve strane a oni, buduci da rade na televiziji, mogu da urade isto ono sto mogu i ja sa jebenim dual tasterom na daljinskom - da odslusaju par puta kako britanski komentatori prenose tenis i da pokupe neke fazone. Navijanje je OK ali od komentatora se ipak ocekuje nesto vise, recimo, da poznaju sport koji prenose toliko da znaju sta se desava a da nije puko pracenje rezultata i dranje nakon osvojenih poena.Vujcin me je danas uzasno iritirao cudeci se ceo mec kako svaki Rafin ritern pada na liniju. Trebalo bi neko da mu kaze da je Rafin stop ritern slajsom sa BH strane jedan od najsigurnijih na svetu i da nije nikakva slucajnost da taj udarac padne blizu linije. Rafa to radi kroz citavu svoju karijeru.Ona provala pajtaskih idiotluka na konferenciji za stampu je bila dno dna. Zali Boze vremena koliko je placeno za to TV vreme, ako je placeno. Jedina stvar gora od toga su bili ponasanje i komentari posle meca u studiju. Onako ja sa drugarima kuci ne komentarisem meceve nakon zavrsetka. Nijednu iole suvislu recenicu o tome sta se desilo tokom meca nismo culi. Za ljude koji poznaju tenis i neke jade, nije toliko bitno, ali prenos je u vecini gledala navijacka populacija koja ne zna mnogo o tenisu i televizija koja je prenosila je ipak u obavezi da ponudi makar kakav-takav komentar meca, osvrt na kvalitet igre, procenu toga sta je odlucilo mec i slicno. Ako oni vec nemaju pojma sta su prenosili mogli su da dovedu nekog ko nesto o tome zna za strucan komentar. Ovo je bilo jebeno finale Wimbledona u kojem je igrao jedan nas igrac, dosao bi im bilo ko da su ga/je zvali.Sve u svemu, totalni promasaj i blatantno neznanje koje se pokusalo zamaskirati euforijom i neobaveznim ponasanjem. Edited July 4, 2011 by harper lee
3opge Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ko je uopste ovaj degenerik sto je upao sa tom zastavom?
harper lee Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 ko je uopste ovaj degenerik sto je upao sa tom zastavom?To je valjda neki pokusaj srpskog stand-up komicara.
Recommended Posts