henrik larsson Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 iskreno nervira me sad ceo taj hejt prema 92ojci. jebiga nije vise to to, ali i pre a i sad mislim da je saranovic ok lik koji zna svoj poso.Kakav crni hejt? Sere se po onom po čemu treba da se sere. Zašto bi b92 bila izuzeta od ostalih medija/pojava?Ja čak nisam ni u tripu "nema više staaaare devedesdvojke", zabole me kurac za taj tip nostalgičnog 90s patetisanja. Samo komentarišem na keca ono što vidim.
Papovac Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 sport klub nisam gledao pa ne mogu da uporedjujem. a sta je srao vujicin? taj deo sam propustio ali mi je iz nekog razloga sad poznato
ToniAdams Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kakav crni hejt? Sere se po onom po čemu treba da se sere. Zašto bi b92 bila izuzeta od ostalih medija/pojava?Ja čak nisam ni u tripu "nema više staaaare devedesdvojke", zabole me kurac za taj tip nostalgičnog 90s patetisanja. Samo komentarišem na keca ono što vidim.Posted Image
Mp40 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 cek, cek...Nisam gledo. Djovaka su radovali™ sa cetnickom zastavom? Isli na moleban za pobedu?Ima li negde da se vidi?
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 cetri identicna predloga u utisku sa naslovom "novak".
MocaVukotic Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 samo da se pokenjam po voditeljima 92, jebavi ih i novak i nadav i fedevev. ej, oni tim vikovima daju da budu spikevi... sreća da ne pvenose engveze pa da ne moramo stavno da svušamo "vivevpuv" i "avsenav"... aco, vvati se
yolo Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 rts nikada nije bio jadan kao danas b92. da pribelezim, trebace.
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) da pribelezim, trebace.dobro, jasno ti je da mislim na pracenje sportskih dogadjaja. voleo bih da me neko podseti kada su to oni bili jadniji od utrcavanja ivanovica (ej, ivan jebeni ivanovic!) sa zastavom srpske pravoslavne crkve.edit - setio sam se da se neki komentator posle pobede nad hrvatima drao "ovo vam je za vukovar". :D Edited July 3, 2011 by kojot
radisa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 edit - setio sam se da se neki komentator posle pobede nad hrvatima drao "ovo vam je za vukovar". :DDerao se pokojni Srđan Knežević na rukometu o srpskoj nejači i osveti za Oluju... Ali meni je ovo sa Ivanovićem i zastavom, mnogo jednije, zbog samog čina... Kneževića su ponele emocije, u jednoj napetoj utakmici...Ove danas su je ponela glupost...
Ryan Franco Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 (edited) voleo bih da me neko podseti kada su to oni bili jadniji od utrcavanja ivanovicanpr za vreme revanša sa torpedom iz minska kad valjda, ni kriv ni dužan milorad đurković izjavljuje kako "ne zna čemu nasilje na južnoj tribini zvezdinog stadiona" ili dobrosav gajić i šarenac koji milion puta ponavljaju u finalu eurobasketa 97. da je doček ispred savezne, a ne gradske skupštine, ili bilo koji detalj sa mundobasketa 98 (vidi pod denda i "sjajna atmosfera") ili onaj carski dokumentarac o bariju koji jeste zanimljiv zbog navijača ali ne toliko koliko zbog srpskog neofašističkog konteksta ili...dosta ti je i ovo. Edited July 3, 2011 by McCabe
Recommended Posts