Arkadija Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nisam verovao ušima kad sam ovo čuo Šta ti je u glavi da izgovoriš ovakvu rečenicu...Meni se učinilo da nisam dobro razumela šta je Bošković pitao, ali očigledno da sam čula ispravno .
gervasius twinkleminkleson Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 boskovicu bi hrvati sigurno izasli u susret i pustili ga da ode na toalet, ako bi mu bash trebalo
morgana Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 iznanadjenje za djokovica tokom ekskluzivnog intervjua na b92 je - ivan ivanovic koji je doneo zastavu srpske pravoslavne crkve. a tebi kao nije jasno da nole nikad ne bi dobio vimbldon da reket nije osvestan a na nadala bacena pojacana anatema?
Papovac Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 paljenje svece i intervjuisanje srbadije oko bogomolje na noting hil gejtu je naravno no comment ali je ostalo sto se tice ovog wimbledon specijala u svemirskim visinama za standarde drugih srpskih televizija na celu sa RTS. naravno da ja to bijedno za vase licne standarde, vise i od onih all england cluba, al jbga, zivot nije svicarska.+1, a kapiram i zozino paljenje svece kao zajebanciju.
salerokada Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 vujicin nije losVujčin je najogavniji voditelj posle Stojanovića. Količina uvlačenja Novaku danas je bila Ni RTS voditelji u svojim "najboljim" danima nisu bili toliko pristrasni.
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 ma ne, nisu:)stvarno strasno na danasnji dan....rts nikada nije bio jadan kao danas b92. jbg, ono je bilo dno dna. pobogu, jebeni ivan ivanovic donosi zastavu srpske pravoslavne crke uzivo u programu, od toga ne moze nize.
Papovac Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 koj ste se qurac uvatili za tu zastavu? meni su ova dvojica u studiju bila totalno ok. i vujicin je bio sasvim korektan. ne kapiram sta su trebali da rade da bi bili prihvatljivi?
Lezilebovich Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nije fora samo u zastavi, nego u celoj ideji iznenadjenja u kojoj je Ivan Ivanovic glavni lik. Zastava je bonus.
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nije fora samo u zastavi, nego u celoj ideji iznenadjenja u kojoj je Ivan Ivanovic glavni lik. Zastava je bonus.normalno. ovi u studiku, zajedno sa vujcinom, su bili iritantni kao i uvek. ponavljam, viskovic, njegov klon i ona devojka su objasnili kako se to radi.
Papovac Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jebiga po vama je i mladen delic bio najveca dileja jer se lozio na sport koji prati.za zastavu se slazem da je , ali ostatak nije bio tako strasan
henrik larsson Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 koj ste se qurac uvatili za tu zastavu? meni su ova dvojica u studiju bila totalno ok. i vujicin je bio sasvim korektan. ne kapiram sta su trebali da rade da bi bili prihvatljivi? jebiga po vama je i mladen delic bio najveca dileja jer se lozio na sport koji prati.za zastavu se slazem da je , ali ostatak nije bio tako strasanJe l beše ovaj iz prvog bolda ranije srao po tenisu kao sportu, fudbal je jedini pravi, trt mrt, ili se ja varam?
Papovac Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 iskreno neampojma? kad je srao, to sam propustio. iskreno nervira me sad ceo taj hejt prema 92ojci. jebiga nije vise to to, ali i pre a i sad mislim da je saranovic ok lik koji zna svoj poso.
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 iskreno neampojma? kad je srao, to sam propustio. iskreno nervira me sad ceo taj hejt prema 92ojci. jebiga nije vise to to, ali i pre a i sad mislim da je saranovic ok lik koji zna svoj poso.pa ne znam sta ima da te nervira, to je subjektivni utisak. po meni su oni danas uzasno (blags rec) odradili posao, isforsirano, usiljeno...dok je sport klub sve to odradio sa merom, a tamo radi covek kome je milion puta vise stalo da novak pobedi i koji mnogo bolje poznaje tenis nego svi komentatori 92ojke zajedno.
Recommended Posts