Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
jel ovo voditelji sa b92 pale svecu u crkvi za pobedu novaka? brate...
Ovi u studiju su potpuno odlepili..jedva sam docekao da krene prenos na SK :isuse:
Posted (edited)

I prekrstio se Zoza Panjkovic...tri puta! :lol::Hail: A pre toga u studiju padose neki silni muski poljupci medju voditeljima :D

Edited by Bungalow Bill
Posted

paljenje svece i intervjuisanje srbadije oko bogomolje na noting hil gejtu je naravno no comment ali je ostalo sto se tice ovog wimbledon specijala u svemirskim visinama za standarde drugih srpskih televizija na celu sa RTS. naravno da ja to bijedno za vase licne standarde, vise i od onih all england cluba, al jbga, zivot nije svicarska.

Posted

Da li može u tekstu o najavi jedne međunarodne odbojkaške utakmice barem da se ubode dan(i) kada se ona igra? Valjda te iste tekstove pre objavljivanja neko i (pro)čita, ne?

Posted
paljenje svece i intervjuisanje srbadije oko bogomolje na noting hil gejtu je naravno no comment ali je ostalo sto se tice ovog wimbledon specijala u svemirskim visinama za standarde drugih srpskih televizija na celu sa RTS. naravno da ja to bijedno za vase licne standarde, vise i od onih all england cluba, al jbga, zivot nije svicarska.
pa nije bas tako, bilo je mnogo bolje slusati viskovica i onong njegovog klona na sport klubu nego b92 ekipu.
Posted

nisam pricao o prenosu nego o ovome sto je islo prethodnih nekoliko sati.... vujicin nije los ali nema narocito "fonicnu" boju glasa, meni je boskovic za sve njih zakon.

Posted

iznanadjenje za djokovica tokom ekskluzivnog intervjua na b92 je - ivan ivanovic koji je doneo zastavu srpske pravoslavne crkve. :isuse:

Posted
pa nije bas tako, bilo je mnogo bolje slusati viskovica i onong njegovog klona na sport klubu nego b92 ekipu.
Emisija u studiju je ogavna momci su izgubili kompas, dokumentarac je kao forma ok ali tehnicki lose uradjen sa brdom materijala koji je sa YT skinut i negledljiv...A da ne pricam o pogubljenosti tokom intervjua boskovic:Navikao si na mene mozda sam ti blizi odmah posle roditelja. :isuse: A onda slag na tortu:Ima jedan debeljuskasti koji hoce da te pozdravi....I ulazi Ivan Ivanovic, da do jaja tako stvarno niko nije radio.Krs i lom...
Posted

Hejteri, napravite svoju teve kad ste tako pametni.Nole :Hail:jedan Debeljuškasti :Hail:SPC :Hail:

Posted
Emisija u studiju je ogavna momci su izgubili kompas, dokumentarac je kao forma ok ali tehnicki lose uradjen sa brdom materijala koji je sa YT skinut i negledljiv...A da ne pricam o pogubljenosti tokom intervjua boskovic:Navikao si na mene mozda sam ti blizi odmah posle roditelja. :isuse: A onda slag na tortu:Ima jedan debeljuskasti koji hoce da te pozdravi....I ulazi Ivan Ivanovic, da do jaja tako stvarno niko nije radio.Krs i lom...
potpuni uzas, viskovic im je odrzao predavanje.
Posted
Hejteri, napravite svoju teve kad ste tako pametni.Nole :Hail:jedan Debeljuškasti :Hail:SPC :Hail:
:rolf: :rolf: :rolf: :rolf:
Posted

Tenis uopšte ne gledam na ovom kanalu, na Sportklubu je, em bolja ekipa koja komentariše, em je slika preko celog ekrana , a ne ovako zbijena :P :P :P

Posted
A da ne pricam o pogubljenosti tokom intervjua boskovic:Navikao si na mene mozda sam ti blizi odmah posle roditelja. :isuse:
Nisam verovao ušima kad sam ovo čuo :blink: Šta ti je u glavi da izgovoriš ovakvu rečenicu...
Posted
Nisam verovao ušima kad sam ovo čuo :blink: Šta ti je u glavi da izgovoriš ovakvu rečenicu...
Žica koja drži uši