Ryan Franco Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 1 pitanje. Honki tonk matine nije preživeo privatizaciju?
renne Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 http://www.kurir-info.rs/stars/jugoslav-cosic-ostaje-na-tv-b92-98839.php
Zverilla Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 <Velika Srbija>Zna li neko čemu na b92 sport sajtu služi ovaj iritirajući okvir umrlice, koji se gasi na iksić?</Velika Srbija>da utepa stare racunare. (moj stari komp se bukvalno rastoci ako otvorim 2-3 vesti u isto vreme)
Frank Pembleton Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Teniski mec decenije Koje decenije valjda se ocekuje jos od noleta u ovoj deceniji?
henrik larsson Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Da, ali ovaj meč je presudan pošto direktno utiče na BDP Srbije.
steins Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Samo da ubacim jedan za B92zbog The Written Off Return
Boza_zvani_Pub Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 mozda pitanje nije na adekvatnom mestu, ali: da li postoji nacin da u brouzeru namestim da mi se ne pojavljuje ovo govno od telenor okvira kada odem da procitam neku vest sa sporta?
Frank Pembleton Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 mozda pitanje nije na adekvatnom mestu, ali: da li postoji nacin da u brouzeru namestim da mi se ne pojavljuje ovo govno od telenor okvira kada odem da procitam neku vest sa sporta?AdBlock?
Frank Pembleton Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Srdjan Djoković za B92: "Za porodicu i Srbiju"Kako se forsira "svi navijaju protiv njega jer je srbin" :isuse: A Boskovic se izgubio ko kuče u liftu:Čestitke pre svega na porodičnom uspehu, to mi je juče i Marijan Vajda priznao da kada je prvi put razgovarao sa mnom , vi kao roditelji su mu rekli: ovaj mali ce biti broj jedan.Kako se vi osećate?
belch Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 AdBlock?adblok radi posao, meni se ne pojavljuje ništa, samo vest, nikakve reklame
Кристофер Лумумбо Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 jel ovo voditelji sa b92 pale svecu u crkvi za pobedu novaka? brate...
Recommended Posts