Jump to content

Featured Replies

kurir kao izvor :isuse:

• Replies 10k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Pa nije baš. Jeste najmanja od nacionalnih, jeste da neke kablovske imaju veću, ali opet nije zanemarljiva.   Mislim da sadašnja vlast sa najvećim perverznim zadovoljstvom uništava B92 i Stu

• ali kakvo pucanje sebi u nogu, oni misle da će ljudi masovno da otkazuju SBB da bi gledali Prvu i B92   

• James Marshall
    James Marshall

Ovo će prvo biti zlo pa tek ostalo, zaluđivanje naroda, skretanje pažnje a ne bi me čudilo i da cilj bude da se nekim konkretno useru u život kao što se navrzo na ove neke klinke u nekoj školi što su

Posted Images

Da se ja pitam ne bi ga ni zaposlio

...

Edited by bergasa19

1 pitanje. Honki tonk matine nije preživeo privatizaciju?

<Velika Srbija>Zna li neko čemu na b92 sport sajtu služi ovaj iritirajući okvir umrlice, koji se gasi na iksić?</Velika Srbija>
da utepa stare racunare. (moj stari komp se bukvalno rastoci ako otvorim 2-3 vesti u isto vreme)

"Najposećeniji sajt u Srbiji" je žešće pukao.muslimaniprotest.jpg

Teniski mec decenije :isuse: Koje decenije valjda se ocekuje jos od noleta u ovoj deceniji?

Da, ali ovaj meč je presudan pošto direktno utiče na BDP Srbije.

mozda pitanje nije na adekvatnom mestu, ali: da li postoji nacin da u brouzeru namestim da mi se ne pojavljuje ovo govno od telenor okvira kada odem da procitam neku vest sa sporta?

mozda pitanje nije na adekvatnom mestu, ali: da li postoji nacin da u brouzeru namestim da mi se ne pojavljuje ovo govno od telenor okvira kada odem da procitam neku vest sa sporta?
AdBlock?
Srdjan Djoković za B92: "Za porodicu i Srbiju"
Kako se forsira "svi navijaju protiv njega jer je srbin" :isuse: :isuse: A Boskovic se izgubio ko kuče u liftu:Čestitke pre svega na porodičnom uspehu, to mi je juče i Marijan Vajda priznao da kada je prvi put razgovarao sa mnom , vi kao roditelji su mu rekli: ovaj mali ce biti broj jedan.Kako se vi osećate?
AdBlock?
adblok radi posao, meni se ne pojavljuje ništa, samo vest, nikakve reklame

jel ovo voditelji sa b92 pale svecu u crkvi za pobedu novaka? brate...