Jump to content
IGNORED

B92

Musharaf

Recommended Posts

Posted
ne bih vas zadrzavao, pozovite i urednistvo velike srbije - i oni imaju svasta da dodaju o stetnosti ugovora po gradjanstvo, seljake i radnicku klasu. jebeni b92, okoristio se preko ledja naroda!
...i neka si rekao....
Posted
To je to...nije ni bilo za ocekivati da cemo dozivotno imati bioritam podesen prema Misku Bilbiji.
pa nema ni misko vise bioritam podesen prema sebi. njegova kritika cinema communisto je nesto najolinjalije sto sam ikada citao.
Posted

jel barem stavio cinema komunisto na torrent? <_<

Posted
jel barem stavio cinema komunisto na torrent? <_<
mislim da ga je gledao u bioskopu.
Posted

ja se i danas secam njegove recenzije filma Jersey Girl :isuse:po njemu, na korak od remek dela. Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)
ja se i danas secam njegove recenzije filma Jersey Girl :isuse:po njemu, na korak od remek dela. Sent from my iPhone using Tapatalk
pa to. nekada je makar bio lud i duhovit. sada sebe shvata preozbiljno a i nekako se ceo svet pomerio a on je ostao na istom mestu. nije to uvek kvalitet.edit: ocu da kazem kada sam bio klinac znacilo mi je da citam ritam i slusam r'n'r prevaru. sada imam utisak da se omatorilo. kako ja tako i misko Edited by kim_philby
Posted
Meni je ovaj rezon malo mazohisticki. Sta mene zabole da li ta strategija legitimna ili ne, nisam ja nosilac kapitala B92 da brinem o profitu. O njima rezonujem samo kao gledalac i ne osecam se duznim da gledam siru sliku u svetlu finansijskih interesa grckih gazdi. I kao gledalac valjda imam pravo da kazem da mi se obilato kenja od TV programa koji se sastoji od rieliti moronluka, reklama za lihvarske kredite i, kao slag na govnetu, klanjanju Noletovim velicanstvenim pobedama. Takav program je jebeno sranje i pre nego sto se prepuste tom valjanju u srpskim izlucevinama zelim prvo da cujem izvinjenje Verana Matica i njegovih ljudi za to sto su terali svoje slusaoce da zbog njih setaju po ledenoj kisi idu na policijske pendreke. Jeste, to sto pricam je nerealni idealizam, ali moralni dug je i dalje tu.A tu je i pitanje imovine, koju B92 nije kupio, nego dobio, od donacija za unapredjenje demokratije u Srbiji, i zahvaljujuci volji Dinkica da im da zgradu od 4.000 kvadrata da u zakup pod smejurima uslovima. Da li je to dato B92 da bi se time legitimno koristio nekakav grcki gazda?Legitimna strategija my ass.
+1Zalosno je u sta se pretvorio b92. Program koji se sastoji od promovisanja "srece" sa Noletom nacionale koji ponistava sve poraze. Sa sve cudnim ugovorima sa Dinkicem.Pljuc.
Posted

<Velika Srbija>Zna li neko čemu na b92 sport sajtu služi ovaj iritirajući okvir umrlice, koji se gasi na iksić?</Velika Srbija>

Posted

meni lici na touch pad okvire. budalasto skroz.

Posted

pa reklama za Telenor, isto je i na tehnopoolisu. tamo je ionako gomila naručenih tekstova o Telenor paketima i ponudama...

Posted

isto je i kad čitaš 24 sata online

Posted
<Velika Srbija>Zna li neko čemu na b92 sport sajtu služi ovaj iritirajući okvir umrlice, koji se gasi na iksić?</Velika Srbija>
Fudbal nam je proletos umro.
Posted (edited)

Oops..mea culpa :(

Edited by SNARC
Posted

e,a Brakuscina je sad direktor radija?